Схудлий Потап кардинально змінив імідж: змінив мішкуватий одяг на ділові костюми

Репер і продюсер Потап постав перед шанувальниками в оновленому образі.

Український музикант, репер і продюсер Потап любить дивувати публіку. За останній час Олексій Потапенко здорово схуд. Це і не дивно, адже його дружина Настя Каменських, яка правильно харчується і займається спортом “змушує” Потапа підтримувати свій спосіб життя. Так, зіркове подружжя часто ходять разом на тренування, а Каменських Потапу готує тільки здорову їжу.

Потап і Настя разом займаються спортом
Потап і Настя разом займаються спортом

Недавнє фото Потапа, яке він опублікував у себе в Інстаграм, здивувало публіку. Адже артист, який весь час дотримувався одного образу, кардинально поміняв свій стиль одягу. Олексій зазвичай з’являється на публіці в так званому реперському одязі – мішкуватих штанах і вільних спортивних кофтах. Однак цього разу Потап постав в чорному гольфі поверх якого надів картатий піджак. Артист позував в салоні автомобіля.

Потап поміняв "Реперські" одяг на ДИЛОВА костюми
Потап поміняв “Реперські” одяг на ділові костюми

“Якщо внутрішні відчуття поміняти швидко не виходить, поміняйте зовнішні! Настрій, як костюм – одягається !! “, – підписав фото Потап.

Користувачі Мережі відзначили, що реперу дуже йде такий стиль. «Господи, який кайфовий», «Красунчик», «Дуже стильно», «Який же ви красивий, Потап», «Яка дружина такої і чоловік», «Шалено красивий», «Піджак супер», «Який чоловік!», « О Боже, який красень »- пишуть коментатори.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.