47-річна Наташа Корольова влаштувала битву купальних нарядів зі своєю 74-річною мамою: Тарзану сподобається

Популярна російська співачка Наташа Корольова влаштувала пляжний відпочинок зі своєю 74-річною мамою на березі океану в Маямі.

Зараз дружина Тарзана знаходиться в гостях у мами Людмили Поривай, яка вже не перший рік живе в Сполучених Штатах Америки. Родички із задоволенням приймають сонячні ванни, плавають в океані і діляться своїм хорошим настроєм з користувачами мережі.

Наташа активно веде свій Instagram, де регулярно виставляє нові фото та відео. Навіть гучний скандал з коханкою Тарзана не вплинув на відкритість Корольової до публіки.

Наташа Корольова лягла під ніж після зради чоловіка: просто хотіла бути краще
Наташа Корольова

На цей раз в профілі зірки з’явилися кадри з прогулянки по узбережжю, на яких 74-річна Людмила в злитому квітчастому купальнику з відкритим верхом годує чайок, а її знаменита дочка тим часом ділиться враженнями:

“Мама і чайки! Мама, ти так схудла! Ти готуєшся до 75-річного ювілею?”, — сказала Наташа.

Ювілей, до речі, Людмила Іванівна відсвяткує зовсім скоро — 12 лютого.

Битва купальних нарядів Наташі Корольової і її мами Людмили Іванівни
Битва купальних нарядів Наташі Корольової та її мами Людмили Іванівни

Потім в кадр потрапила і сама Корольова, яка позує в рожевому купальнику, поверх якого накинула синій сарафан. Капелюх з широкими полями і великі сонцезахисні окуляри доповнили пляжний образ співачки. Артистка наспівувала рядки власної пісні, крокуючи по пляжу і явно насолоджуючись прекрасним сонячним днем.

Не можна не відзначити, що мама Люда, як її називають в мережі, теж не далека від музики. Жінка закінчила консерваторію і викладала вокал. Іноді вона навіть виходить на сцену разом з дочкою і бере участь в різних телешоу.

Наташа Королева с мамой
Наташа Корольова з мамою

Примітно, що чоловік Наташі, Сергій Глушко, не з’являється на нових публікаціях дружини. Невідомо, чи вплинули на це його зради. Більше подробиць сімейного скандалу пари в наступному відео:

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.