Ані Лорак в чоловічій сорочці і без нічого іншого позувала біля дзеркала для фото: квартира явно не її

Українська та російська співачка Ані Лорак нещодавно приїхала в Україну, де про неї згадала значна аудиторія шанувальників.

Забути її не важко, адже в останні роки українка за національністю Кароліна куека зовсім не дає концертів у рідній країні, і з кінцями переїхала в Росію, де живе і працює, виховує дочку і будує особисті взаємини.

Цікавим є той факт, що навіщо ж Ані Лорак приїхала на свою історичну батьківщину – до сих пір невідомо. Вона цей факт приховує.

Деякі фанати припустили, що заради того, щоб зняти кліп, а інші впевнені – вона давала кілька приватних концертів для багатих людей, чиї імена розголошувати був строго заборонено.

За останнім фото фанати зрозуміли, що, швидше за все, Ані Лорак приїжджала в Україну до коханця

Вона виклала фото у великій чоловічій сорочці, під якою, очевидно, нічого немає. Знімок зроблений самостійно співачкою в велике дзеркало, судячи з фону, це гардеробна або спальня.

Ані Лорак виклала підозріле фото
Ані Лорак виклала підозріле фото

Ані Лорак на знімку розпатлана, але дуже щаслива – волосся зав’язані на гульки недбало, на швидку руку. Увагу привертає також яскраво червоний манікюр співачки, який зазвичай роблять перед побаченням.

“Зараз робота над новою музикою займає перше місце в списку моїх щоденних справ. Скоро вас чекає гарна відео прем’єра неймовірно душевної пісні. Готуйтеся, буде “, – написала Ані-Кароліна в описі до власного фото.

Правда, секрет так і не відкрила – це новий сценічний образ, або вона сфотографувалася після бурхливих обіймів зі своїм новим коханим.

Схожі статті

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.