Незряча співачка Діана Гурцкая в короткій спідниці показала тоненькі ніжки і нагадала про себе

Як відомо, співачка Діана Гурцкая відома тим, що, незважаючи на проблеми із зором, вона виходить на сцену, співає і дарує фанатам свою творчість.

У неї є фахівці, які допомагають вести соціальні мережі. До слова, в Інстаграм на Діану підписані більше 30 тисяч фанатів. Їх час від часу Гурцкая радує своїми фотографіями. Напередодні вона опублікувала тепле атмосферний фото, на якому позувала не одна.

“Я дуже люблю цих чудових людей. Віктор Рибін і Наталія Сенчукова. Це не просто талановиті артисти, але й унікальний приклад міцної і щасливої родини! Удачі, здоров’я, нових творчих досягнень! “, – написала Діана Гурцкая на своїй сторінці в соціальній мережі.

Ось що її шанувальники писати у відповідь:

Сонечко моє рідне, улюблене! Діана красуня моя рідна, улюблена, люблю тебе безмежно, – пише шанувальник з ніком darianaumova6977

Футболка класне яке !, – пише користувач з ніком ladynsax

Я теж обожнюю цю закохану пару, – пише фоловерів з ніком danilpavluk7

Нагадаємо також, що незряча Діана Гурцкая виховує сина Костянтина. Зараз вона говорить, що якби можна було повернутися назад, вона б зважилася на другу дитину. Костянтином пишається – вона виростила його розумним красенем, і продовжує прищеплювати йому почуття прекрасного.

Діана говорила, що не наполягатиме, щоб дитина йшла по її стопах, проте вважає своїм обов’язком розповісти про “вічних ” генія, які є авторами легендарних творів.

Схожі статті

Позитив потрапив у лікарню та назвав причину, якою виявилася екс-колега Дорофєєва: не один Дантес страждав

Олексій Завгородній показався на лікарняному ліжку під крапельницею. Відомий музикант розповів про своє самопочуття прихильникам в Instagram.

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.