Дружина Олега Винника Таюне показала, як і чим її радує коханий чоловік: повелитель вовчиць вміє догоджати

Бек-вокалістка і передбачувана дружина Олега Винника Таюне показала, якими презентами її регулярно радує артист. Публіка впевнена, що вони пара.

Олег є одним з найпопулярніших українських виконавців, тому шанувальники буквально не зводять з нього очей і стежать за кожним його кроком в спробах дізнатися хоч щось про особисте життя свого кумира. Вся справа в тому, що Винник ретельно приховує його подробиці, бажаючи залишатися цікавим для аудиторії не завдяки інтригам і скандалам, а творчості.

Олег Винник
Олег Винник

Проте, чуток повелителю вовчиць позбавитися все одно не вдалося. Втім, це знайоме кожному артистові. У ЗМІ можна зустріти інформацію про те, що співак вже давно одружений, причому на тій, хто завжди і всюди на увазі. Йдеться про його бек-вокалістку Таїсію Сватко, більш відому як Таюне.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне

Весілля таємне подружжя зіграло давним-давно, ще коли вони були студентами. Незабаром у них народився син Юліан, а пізніше Олег поїхав підкорювати Німеччину, куди також перевіз сім’ю.

Свого часу Винник був зіркою мюзиклів в Європі і навіть не дивлячись на ті висоти, яких йому вдалося домогтися там, він вирішив повернутися в Україну і почати кар’єру з нуля на батьківщині. Таїсія його підтримала. Тепер вся країна знає і любить їх дует, а фанати не втрачають надії колись все ж почути від них офіційні підтвердження відносин.

Олег Винник з дружиною Таюне
Олег Винник з дружиною Таюне

Тим часом в мережі створюються маса фанатських сторінок артистів, де регулярно з’являються їх нові фото. На цей раз увагу публіки привернув знімок Таюне з розкішним подарунком — власним портретом величезних розмірів.

Таюне
Таюне

Судячи з інших фотографій Таїсії, де вона без кінця хвалиться гарними букетами квітів, від нестачі уваги дружина Олега Винника не страждає.

Таюне
Таюне

Більше подробиць історії їх таємного кохання дивіться в наступному відео:

Схожі статті

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.