Схудла Заворотнюк показала тоненькі ніжки, прикривши їх дорогущей шубою

Дочка відомої телезірки Анастасії Заворотнюк Анна - справжня красуня і вся в маму. Вона дуже схожа на свою зоряну родичку і так само швидко набирає фанатів.

Після новини про страшну хворобу її мами, за Інстаграм-аккаунтом Анни стало стежити більше людей, щоб хоч щось дізнатися про маму.

На неї підписано понад 160 тисяч осіб, і Анна нерідко показує нові фото в стрічці.

Варто відзначити, що Ганні Заворотнюк часто задають питання про стан її матері, однак вона їх ігнорує

Лише зрідка Анна відповідає, що її мама тяжко хвора, погано себе почуває, але діти вірять – зовсім скоро вона прийде в себе і одужати.

Останньою важливою новиною стало те, що Анна Заворотнюк заявила – її батьки проти, щоб вона показувала свою молодшу сестру Мілу публіці.

Нещодавно Анна Заворотнюк показала фото, де вона очевидно схудла

В очі кидаються її дуже тонкі ніжки під шубою.

“У кожному пори року є щось своє, прекрасне. Люблю зиму, за відчуття казки коли за вікном завірюха, за затишний аромат імбирного печива будинку, за зустрічі свого дня народження, холодними і сніжними ранками в січні, і за передчуття чудес.
Тільки холодно ось правда! Але якщо закутатися по-хорошому, а не як я на цьому фото, то цілком терпимо “, – написала Заворотнюк-молодша в Інстаграм.

Нагадаємо, 3 квітня 2021 року зірці серіалу “Моя прекрасна няня ” Анастасії Заворотнюк виповниться 50 років, півтора року з яких вона, за інформацією ЗМІ, лікарів і близьких, провела у вимушеній медикаментозної коми.

Для тих, хто не знає – після досить пізньої вагітності і процедури штучного запліднення Анастасії Заворотнюк діагностували онкологію, лікарі поставили зірці важкий діагноз – рак головного мозку. Довгий час стан “моєї прекрасної няні ” стрімко погіршувався, поки не дійшло до набряку мозку. Тоді лікарі були змушені відправити її в стан медикаментозної коми.

Більше про невідомі факти про Анастасію Заворотнюк дивіться в нашому відео:

Повернення Анастасії Заворотнюк і шоу з Андрієм Малаховим: жива чи “моя прекрасна няня “?

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.