Дмитро Комаров вирушив до Пакистану і показав свою найкращу “дорослу іграшку” (ФОТО)

Ведучий програми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров знову в експедиції. Журналіст показав підписникам, з чим ходить на полювання.

У пошуках цікавих місць і людей Дмитру Комарову не заважають навіть карантинні обмеження. Ведучий програми “Світ навиворіт” відправився у чергову експедицію. Цього разу журналіст разом з оператором Олександром Дмитрієвим вивчає Пакистан. Прем’єра відбудеться уже в цю суботу, 13 лютого.

А поки всі фанати чекають вихідних, сидячи вдома з чаєм, мандрівник Дмитро Комаров знаходиться в звичних для себе екстремальних умовах.

“У рідній стихії: тропіки і гори, десятки інтерв’ю, тисячокілометрові переїзди, ранні вильоти, зйомки світанків, нерідко сон по 3-5 годин, кожен день емоції і адреналін. Життя на максимальних обертах. І максимально навиворіт. Загалом все, як я люблю. Адже тільки коли “горять” очі – то, що ти робиш, виходить справжнім. Добре, коли улюблене хобі і робота збігаються”, – написав Комаров в Інстаграм.

У новому випуску програми ведучий обіцяє цікаву і красиву “здобич”, яку він зловив своєю, як написав сам Дмитро, дорослою “іграшкою”. Комаров розкрив деякі секрети в своїй роботі, які допомагають створювати власне “Світ навиворіт “.

Дмитрий Комаров в Пакистане
Дмитро Комаров у Пакистані

Ведучий Дмитро Комаров наголосив, що для нього фотовідеопушка – найкраща іграшка та робочий інструмент одночасно.

Схожі статті

На таку дієту і чоловік зі мною сів: снідаємо банановими панкейками без цукру. По-простому – це оладки

Харчування можна зробити здоровим просто знизивши вживання цукру. Чудовою альтернативою солодощам стануть бананові панкейки, які готуються повністю без додавання цукру. Це дійсно смачно!

Стала частіше купувати буряк, коли скуштувала в гостях салат. Їдять навіть ті, хто ніс воротить від буряка

Якщо ви думаєте, що не любите буряк, ви просто не вмієте його правильно готувати. Пропоную спробувати незвичайний рецепт салату з вареного буряку та зеленню, який підкорить серце будь-якого гурмана.

Кому 27-річна Мішель Андраде присвятила хіт “В твоїх очах”: “У будь-якому разі йому дуже подобається”

Мішель Андраде останнім часом живе на дві країни. А ось її бойфренд постійно перебуває у Києві, тож артистка поспішає на зустрічі з коханим, навіть присвятивши йому пісню.