Ані Лорак підтвердила вагітність, оголивши живіт в спортивному залі

Чутки про вагітність співачки Ані Лорак ходять вже досить довго, але до останнього часу зірка не хотіла їх коментувати і взагалі не звертала уваги.

Тепер же Ані Лорак в досить незвичному варіанті вирішила натякнути фанатам на своє цікаве положення. Вона виклала фото з тренування в спортивному залі, де на Ані одягнений асиметричний боді, який оголює її живіт. Там то шанувальники і розгледіли округлення – припускають, що це тільки початок вагітності, тому вона виконує нескладні фізичні вправи.

Співачка Ані Лорак показала “компромат ” на себе ж: засвітила несподіваний живіт під час тренувань в спортивному залі

Ані Лорак в спортивному залі
Ані Лорак в спортивному залі
Ані Лорак в спортивному залі
Ані Лорак в спортивному залі

9 лютого ввечері Кароліна Куєк (вона ж Ані Лорак) виклала пост про те, як вона тренується в залі, щоб підтримувати своє тіло струнким і завжди в формі.

“Щоранку я починаю з простої тренування:

1. Обов’язкова розминка, щоб налаштувати м’язи на «робочий лад». Починаємо з голови, потім включаємо плечі, потім – руки і стегна.

2. Присідання для пружних сідниць: 3 підходи по 20 разів.

3. Прес – 40-50 разів.

4. Стрибки. Ноги на ширині плечей, в процесі вистрибування руки піднімаються вгору.

5. Віджимання від підлоги – 20 раз “, – ділиться Ані Лорак.

Щоб описати свої слова, вона публікує фотографії, зроблені професійним фотографом в тренажерному залі. Цікаво, що, судячи з відображення в дзеркалі, інших відвідувачів в залі немає, тому не виключено, що це персональний тренажерний зал для співачки (щоб не набридали постійні шанувальники).

Ані Лорак в спортивному залі
Ані Лорак в спортивному залі
Ані Лорак в спортивному залі
Ані Лорак в спортивному залі

“Після тренування – контрастний душ. Починаємо з теплої води (не гарячою), і плавно міняємо на холодну, щоб по всьому тілу пробігла легке тремтіння. Судини отримають сплеск, це покращує кровообіг і тонус організму. Потім – легкий сніданок. Це може бути вівсянка на воді з ложкою меду або, наприклад, яєчня. і, звичайно ж, смачний чай або каву. Будьте спортивні, активні і підтягнуті, весна поруч “, – з турботою радить своїм фоловерів Ані Лорак.

Ані Лорак в спортивному залі
Ані Лорак в спортивному залі

“Я вагітна! “: Ані Лорак приголомшила визнанням, залишилося розібратися хто батько

Схожі статті

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня. 

Рецепт мама принесла з гостей: беру найдешевший фарш, але ж ой як смачно виходить. Про котлети чути не хочу

Що можна приготувати з фаршу? Звичайні котлети вже набридли, а сильно заморочуватися не хочеться. Сьогодні ми підготували рецепт, який чудово підходить для таких моментів.