Зробила ряд пластичних операцій: зникла дружина Андрія Малахова з’явилася на вечірці

Дружина телеведучого Андрія Малахова Наталія Шкулева довгий час не показувалася на публіку. Фанати навіть думали, що пара розлучилася.

Однак нещодавно на ювілеї у Аніти Цой найголовніший і найбагатший телеведучий Росії з’явився в компанії дружини і матері своєї дитини. Варто зазначити, що про те, що разом з ним була Наталя – ніхто заздалегідь не впізнав. Лише потім, на одному з фото з дня вечірки публіка помітила підозрілу молоду дівчину, яка обіймалася з Андрієм.

Фотографію він опублікував собі в соціальну мережу “Інстаграм ” з відміткою аккаунта дружини.

Лише після цього фанати з жахом помітили, що це Наташа. Хоча на фото її зовсім не впізнати.

Дружина Малахова Наталія Шкулева зробила ряд пластичних операцій: підтягла зморшки, вирівняла тон

Дружина Малахова Наталія Шкулева
Дружина Малахова Наталія Шкулева

Фанати почали обговорювати, як сильно жінка помолодшала за останні кілька місяців. Тепер цілком зрозуміло, куди ж вона так надовго пропала. Судячи з усього, вона просто відновлювалася після численних пластичних операцій, які допомогли повернути їй молодість.

Нагадаємо, що в 2017 році телеведучий Андрій Малахов став батьком. Первістка йому народила та сама Наталя Шкульова. Зараз вони живуть у шлюбі, і приділяють максимум уваги розвитку своєї дитини, якого назвали Олександром.

Андрій Малахов і його дружина Наталя Шкульова
Андрій Малахов і його дружина Наталя Шкульова

Сама Наталя Шкульова – юрист, редактор, видавець російської версії популярного глянцю ELLE, на час вагітності та декрету частково відійшла від кар’єрних справ. Судячи з їх спільним фото, у пари все добре, і вони живуть душа в душу.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.