Новий відеокліп – 2021: Співають Ліза і Гаррі Галкін, біля мікрофона Алла Пугачова

У змонтованому відео кліпі 2021 дуже добре підібрані пісні, які виконує талановита співачка та одночасно в ньому ж співають і танцюють діти Ліза і Гаррі.

Багато разів Алла Пугачова і Максим Галкін радували шанувальників їх сім новими відео про те як співають і танцюють їхні діти: Ліза і Гаррі.

Це завжди цікаво, яскраво і весело. Особливо подобається публіці як, співає Ліза. А коли разом з дівчинкою співає ще її мама – це взагалі клас. Іноді Алла Пугачова грає на роялі, а Максим Галкін знімає відео кліп і розміщує в соціальних мережах.

Ось і цього разу примадонна вирішила влаштувати імпровізоване шоу зі своєю сім’єю. Однак вона порадувала шанувальників і своїм співом. Алла Пугачова взяла мікрофон і сама почала співати.

 "Алла
Алла Пугачова і Максим Галкін

У змонтованому відео кліпі 2021 дуже добре підібрані пісні, які виконує талановита співачка та одночасно в ньому ж співають і танцюють діти Ліза і Гаррі. Упереміж показується як, співає Алла Пугачова і потім Ліза або Гаррі. Дуже добре у них виходить виконувати пісні Джо Дассена, а також вони пробують свою майстерність на роялі, як і їхня мама.

І потроху у них виходить. Все-таки багато значить, що легендарна мама вчить їх своїй майстерності. Є дітям з кого брати приклад. І звичайно завдяки чуйному керівництву Алли Пугачової виростає покоління нових зірок.

Від Лізи та Гаррі віє такою безпосередністю і душевною теплотою, що мама і тато, а також користувачі в соціальних мережах радіють і захоплюються майбутнім талантам. Задатки у них закладені правильні.

Тільки тепер потрібно їх розвивати та продовжувати далі їм вчитися у своїй талановитої мами – Алли Пугачової.

Успіху їм у творчості, а Аллі Пугачовій і Максиму Галкіна здоров’я і радості в житті. Такі прекрасні та талановиті діти приносять тільки радість батькам!

Популярне

Схожі статті

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.