Аліна Гросу вперше показала свого молодшого брата: на кого він схожий?

Брат спокійно сприймає всі розмови та уважно слухає Аліну. Він не буде кричати або влаштовувати скандали, а просто наполягатиме на своєму.

Аліна Гросу знялася в серіалі “У полоні у минулого”. Він буде показаний каналом “Україна” 15 лютого.

Нещодавно Аліна розповіла про свого молодшого брата, якого вона дуже любить. Вона повідомила, що у неї є молодший братик і найголовніше, що це її копія. Брат має величезні очі та округлі щоки.

Аліна звичайно визнає, що в залежності від ракурсу і макіяжу вона може виглядати по-різному. Однак її брат точно схожий на неї, навіть більше ніж на її батьків. Це справжня схожість, – констатує вона. Тільки волоссячко на голові трохи світліше, ніж коли Аліна була маленькою.

Аліна каже, що брат хоч і маленький, але любить її творчість і відрізняється артистичністю. Їй батьки розповідали, що коли вона була маленькою, то вважалася ідеальною дитиною. Те ж саме зараз і з її братиком. Він дуже спокійна дитина і замислений.

Аліна Гросу з братом
Аліна Гросу з братом

Брат спокійно сприймає всі розмови та уважно слухає Аліну. Він не буде кричати або влаштовувати скандали, а просто наполягатиме на своєму. Але Алісі не подобається коли братик, дивиться багато мультфільмів. Вона з цим бореться. Брат любить мультфільми українською мовою і може їх дивитися по 15 разів.

Якщо Аліна забороняє йому довго дивитися мультфільми, то він починає в неї випрошувати, щоб дозволила. Якщо Аліна не дозволить йому дивитися, то братик все одно наполягатиме на своєму. Як констатує Аліна – брат упертий, але зі спокійним характером.

Дивлячись на братика, Аліна подумує і собі завести дитину. Вона каже, що вже в такому віці, що пора мати дітей. Для неї брат дуже рідний. Вона каже, що брат для неї більше ніж брат, а це все на світі. Вона шалено його любить.

Популярне

Схожі статті

Такий смачний оселедець можна їсти навіть без хліба: кладу рибку в цей пряний маринад і забуваю на 3 дні

Оселедець за цим рецептом виходить дуже смачним, пряним і малосольним. Засоліть рибку вдома один раз і ви більше не будете купувати солону рибу в магазині.

Історія кохання була красивою і тривалою, але йому набридло: як Дан Балан відрікся від ефектної Тіни Кароль

Відому українську співачку свого часу підозрювали у романі з колегою Даном Баланом. Чи дійсно вони були разом, дізнатись важко. Втім, чоловік відрікся від артистки.

Ну просто тане в роті: мій фірмовий тортик із шоколадних млинців і вершкового крему! Без духовки та желатину

Ніжний, смачний та красивий у розрізі — млинцевий торт із вершковим кремом. Порадуйте домашніх новим десертом, який стане улюбленим у вашому арсеналі.