Крупним планом: як виглядає обличчя Полякової, Могилевської, Лободи без макіяжу і фотошопу

Зірки шоу-бізнесу здаються нам ідеальними. Але чи так це насправді, чи причина в якісному макіяжі і фотошопі?

Кожна жінка хоче завжди залишатися красивою, а на знамениту жінку лягає подвійна відповідальність, адже вона завжди знаходиться під прицілом фотокамер. Щоб бути красивою і зберегти свою молодість якнайдовше, зірки готові на багато що – на постійні косметичні процедури і навіть на пластичні операції. А то, що не можна виправить за допомогою пластики завжди можна підправити в фотошопі, щоб на фотографіях виглядати ідеально. Як же насправді виглядає обличчя відомих українських артистів без макіяжу і фотошопу?

Оля Полякова

Оля Полякова без макіяжу
Оля Полякова без макіяжу

37-річна співачка Оля Полякова любить епатувати публіку ефектними нарядами і яскравими образами. Артистка вважає за краще яскравий макіяж, який приховує її недоліки. Оля дуже ретельно стежить за своєю зовнішністю і регулярно ходить до косметолога на різноманітні процедури.

Світлана Лобода

Світлана Лобода без макіяжу
Світлана Лобода без макіяжу

Світлана Лобода – одна з найяскравіших і ефектних співачок України і Росії. Співачка неодноразово робила пластику, хоча сама запевняє, що все у неї від природи і пластичних хірургів вона не зверталася. Цікаво, що артистка практично ніколи не з’являється на публіці без макіяжу. Можливо, це через те, що без гриму співачка виглядає не так яскраво і ефектно.

Наталя Могилевська

Наталя Могилевська без макіяжу
Наталя Могилевська без макіяжу

Наталя Могилевська останнім часом дуже покращала. Артистка скинула зайві кілограми, змінила стиль одягу і зачіску. Однак 45-річній співачці все складніше приховати вікові зміни шкіри. Наталя ніколи не виходить на публіку без макіяжу, а все її фотографії в соціальних мережах обробляються фотошопом.

Популярне

Схожі статті

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.