Максим Галкін показав диванну кімнату в замку Пугачової: розкіш на кожному кроці

Максим Галкін випадково засвітив розкішну диванну кімнату в замку, де проживає з Пугачовою.

Максим Галкін і Алла Пугачова живуть в елітному селищі Грязь. Там вони побудували не просто будинок, а цілий замок, яким раз у раз хваляться в Інстаграм-блогах. Так, нещодавно Максим Галкін зняв сторіз, де показав шикарно обставлену диванну кімнату. На відео Максим спілкувався зі своїм сином і хвалився, що його недавнє відео потрапило в тренди YouTube. Під час розмови з сином Максим трохи покрутив камерою, засвітивши незвичайну кімнату. У кадрі можна було розглянути величезний коричневий диван з сріблястими подушками, кілька великих плазмових телевізорів в золотистих рамках і малинову глянцева стелю. Диван при цьому займав собою весь простір кімнати, а стіни були прикрашені оксамитовими шпалерами винного кольору.

Скріншот з Інстаграм-сторіз Галкіна
Скріншот з Інстаграм-сторіз Галкіна

Варто відзначити, що розкішний замок Галкіна і Пугачової оформлений в класичному вікторіанському стилі. В інтер’єрі будинку переважає натуральне дерево, мармур, вельвет. На території будинку є бібліотека, оранжерея, басейн, зимовий сад і окремий будинок для прислуги. Для того, щоб утримувати таку територію, на ділянці працює чимало людей – садівник, троє прибиральників і покоївка, кухар, няня, фахівець з догляду за газоном і їх власний сантехнік.

Про те, як виглядає замок Галкіна і Пугачової всередині дивіться у відео:

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.