Тіна Кароль в міні уніформі і пілотці вирішила піти в стюардеси: це треба бачити

Тіна Кароль вразила публіку несподіваним перетворенням: одягла сукню, яке ледь прикриває її "принади".

Тіна Кароль і Потап стали ведучими нового шоу зіркових пародій “Ліпсінк Батл “. В рамках цього шоу 36 найвідоміших співаків, акторів, телеведучих України влаштують справжній перформанс пародій і виконуватимуть улюблені легендарні хіти в образі їх реальних виконавців.

Нещодавно вийшов промо-ролик в якому ведучі пародіювали всесвітньо відомих зірок. Так, Тіна Кароль спародіювала співачку Брітні Спірс з кліпу Toxic і постала в образі стюардеси. А недавно Кароль опублікувала сторіз з гримерки, де позувала в цьому ж образі. У кадрі артистка з’явилася в блакитному міні-платті з відкритим декольте, блакитний пілотці і білих напівчобітках.

Тіна Кароль в образі стюардеси
Тіна Кароль в образі стюардеси

Кароль повністю скопіювала образ Брітні Спірс:

Тіна Кароль і Брітні Спірс - порівняння
Тіна Кароль і Брітні Спірс – порівняння

Прем’єра розважального шоу “Ліпсінк Батл ” відбудеться вже 6 березня. Організатори шоу обіцяють, що це буде найвеселіше і масштабне шоу України. 36 відомих українських знаменитості перетвориться в легендарних світових артистів, яких всі знають і всі люблять. Головне завдання учасників – повністю скопіювати голос, манеру триматися на сцені, зовнішній вигляд, рухи і танці виконавця, якого вони пародіюють. Учасники проекту влаштують між собою справжню боротьбу за звання кращого пародиста.

Схожі статті

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.

Страва, яка ще жодного разу не залишалася у нас “на завтра”: м’ясо з картопляним пюре в духовці. Без метушні

Запечене м'ясо з картопляним пюре – це гарантовано вдала страва, яка порадує своїм смаком, ароматом і відмінним поєднанням м'яса з картоплею під апетитною скоринкою.

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.