Потап приміряв накладний жіночий бюст і помацав себе: ось як вони з Каменських розважаються

Продюсер і репер Потап вразив публіку черговою витівкою.

Український музикант, репер і продюсер Потап любить дивувати публіку. Публіка бачила Олексія і з жовтою бородою і в самих екстравагантних нарядах. Однак цього разу Потап здивував публіку новою витівкою. Так, репер опублікував в своїх Інстаграм-сторіз відео, де постав з накладними жіночим бюстом.

Скріншот Інстаграм-сторіз Потапа
Скріншот Інстаграм-сторіз Потапа

“У вас як ранок починається? У мене – з нових тактильних відчуттів “, – сказав Потап, чіпаючи свій новий бюст.

На відео видно, що Олексій Потапенко знаходиться в гримерці. Ймовірно, він готувався до зйомок якогось шоу, де з’явиться в такому екстравагантному образі.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що Потап разом з Тіною Кароль стали провідними нового українського шоу зіркових пародій “Ліпсінк Батл “, прем’єра якого відбудеться 6 березня. Днями в ефірі телеканалу “1 + 1 ” вийшов яскравий промо-ролик, в якому зіркові ведучі переодяглися в відомих світових зірок і спародіювали їх. Так, Тіна Кароль приміряла образ стюардеси, скопіювавши Брітні Спірс в кліпі Toxic, а Потап перетворився в образ з кліпу “Макарена ” і BON JOVI.

Тіна Кароль і Потап стали ведучими грандіозного шоу
Тіна Кароль і Потап стали ведучими грандіозного шоу

Для нового образу Олексій Потапенко не тільки надів перуку, а й скористався пластичним гримом, за допомогою якого його трохи зістарили.

Відомо, що шоу “Ліпсінк Батл ” обіцяє бути наймасштабнішим на українському телебаченні. 36 відомих українських знаменитості перетвориться в легендарних світових артистів, яких всі знають і всі люблять. Головне завдання учасників – повністю скопіювати голос, манеру триматися на сцені, зовнішній вигляд, руху і танці виконавця, якого вони пародіюють.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.