Світлана Лобода завела мережу, позуючи в короткій сукні-ночнушці: “Не можна бути красивою такою “

Світлана Лобода опублікувала в своєму Інстаграм-блозі нове фото, яке викликало бурю обговорень в Мережі.

Екс-учасниця гурту “ВІА Гра” регулярно радує шанувальників новими фото і відео в соціальних мережах. Там же вона ділиться з аудиторією творчими новинами, а на цей раз артистка порадувала 6 мільйонів підписників пікантним знімком. Красуня позувала в салоні автомобіля в тоненькому платті-ночнушці чорного кольору. Світлана закинула ногу на ногу, через що плаття трохи задралося і відкрився вид на довгі і стрункі ноги співачки. Образ співачка доповнила срібними прикрасами з дорогоцінними каменями. На фото Лобода томно дивиться в камеру.

“Повернулася, їду на роботу”, – підписала фото Світлана Лобода.

Користувачі Мережі засипали красуню коментарями. «Світлана Сергіївна, Ви, як завжди чарівні, захоплююся Вашою красою», «Світла !! Ну не можна бути красивою і стильною такий »,« Ух, яка дівчина !!! Чудово виглядаєте, встояти не можливо »,« Яка прекрасна ночнушка », – пишуть коментатори.

Нагадаємо, нещодавно Світлана Лобода вперше показала обличчя своєї молодшої дочки Тільди. Довгий час артистка не показують малу на публіку. Буквально півроку тому в Інстаграмі співачки час від часу почали з’являтися фото маленької Тільди, проте на всіх знімках не було видно обличчя дівчинки. Напередодні Нового року Світлана Лобода вирішила порадувати своїх шанувальників і опублікувала в своїх Інстаграм-сторіз свіжий знімок з малятком, де фоловери вперше змогли розгледіти обличчя дівчинки.

Світлана Лобода вперше показала обличчя молодшої дочки
Світлана Лобода вперше показала обличчя молодшої дочки

Популярне

Схожі статті

Як виглядає і чим займається 24-річний син Ірини Білик: весь в татуюваннях і з довгим волоссям (Фото)

Старший син відомої української співачки Ірини Білик Гліб виріс таким же творчим і харизматичним, як і його зіркова мама. При цьому хлопець уникає надмірної публічності.

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?

Готую 10 років, і всім подобається. Ця вечеря ніколи не набридає: картопляні биточки з цибулею і шпротами

Биточки - це універсальна ситна та смачна страва на будь-яку пору дня. Вона сподобається як дорослим, так і дітям і буде доречною на будь-якому столі. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.