Культова актриса Ольга Сумська показала раритетні фото: ось так вона виглядала в 12 років

У маминій капелюшку і з густими чорними кучериками - ось так нинішня легенда українського театру Ольга Сумська виглядала, коли їй було 12 років.

Ольга опублікувала на своїй сторінці в Інстаграм раритетні фото, які знайшла в своєму сімейному архіві. Там дівчинці всього 12 років. Але вже простежуються риси обличчя зрілої Сумської, яку зараз знають сотні тисяч шанувальників.

“Трохи ретро..Мне десь років 12 … Перука і капелюх -маміни..Поки батьки на сцені, я уявляла себе героїнею історичного фільму … Сьогодні гортаю ці фото з сімейного архіву і насолоджуюся тим, що вони є ! А все цифрові технології-то ні те..Мілліон фото десь в комп’ютері, які важко найті..А тут атмосфера “, – написала заслужена артистка України в описі до знімків.

Ось що в коментарях написали Ользі її шанувальники:

“Зараз ви красуня і це фото …. це ваша чарівність і неймовірність краси “, – пише користувач з ніком anastasiia08031989

Які у вас очі !, – пише користувач з ніком adulkralya

Також нещодавно Сумська показувала ще один архівний знімок зі своїм чоловіком Віталієм Борисюком. Актриса продемонструвала, як багато років тому вирушила на відпочинок зі своїм коханим в Бердянськ. На знімку, опублікованому зіркою, вона позує зі своїм першим мобільним телефоном і в леопардовому купальнику.

Ольга Сумська крім Інстаграма ще й знімається в серіалах. Наприклад, скоро на екрани вийде довгоочікувана третя частина “Фортечний “. Також вона гастролює разом з Володимиром Горянським по театрах України з різними виставами.

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.