Катя Осадча показала, як привітала сина від Горбунова з 4-річчям: ідеальна сім’я

Зіркове подружжя Катя Осадча та Юрій Горбунов сьогодні святкують 4-річчя сина Івана.

У 2015 році в українського шоумена Юрія Горбунова і Каті Осадчої почався роман на майданчику 2-го сезону передачі «Голос. Діти ». На той момент Горбунов був одружений на першій дружині Людмилі. Незважаючи на те, що вони прожили в шлюбі цілих 20 років, Юрій розлучився з дружиною заради Каті Осадчої. Варто зазначити, що самі Юрій і Катя довго приховували свої відносини. Однак в лютому 2017 року Осадча народила сина Ваню і в цьому ж місяці закохані заявили, що вони одружилися.

Катя Осадча та Юрій Горбунов
Катя Осадча та Юрій Горбунов

Зараз же подружжя не соромляться демонструвати свої відносини і почуття на публіку. Вони частенько публікують в своїх ИНСТА-сторіз спільні сімейні фотографії.

Так, сьогодні, 18 лютого, Катя Осадча в своїх Інстаграм-сторіз опублікувала зворушливий сімейний знімок. Катя відобразила, як її син-іменинник разом з батьком розпаковує подарунки. На фото видно, що Осадча з Горбуновим подарували хлопчикові цілу гору подарунків.

Скріншот з Інстаграм-сторіз Каті Осадчої
Скріншот з Інстаграм-сторіз Каті Осадчої

«Ранок День народження. Щасливі батьки і щасливий Іван », – підписала фото Катя Осадча.

Нагадаємо, у Каті Осадчої є старший син від першого шлюбу 18-річний Ілля. До заміжжя за шоуменом Юрієм Горбуновим Осадча була дружиною бізнесмена і народного депутата Олега Поліщука. У 2002-му у пари народився хлопчик, а через два роки після цього подружжя розлучилося. Причиною цього стали різниця у віці і як наслідок різні інтереси.

Схожі статті

Дружина Віктора Павліка запланувала ще одну пластичну операцію та розповіла про реакцію чоловіка: “Важко”

Молода дружина Віктора Павліка розповіла про плани щодо пластичної операції. Блогерка зізналась, коли наважиться на зміни своєї зовнішності.

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.