Вагітна дружина “холостяка” Добриніна Даша Квіткова в тісному боді сіла чоловікові на коліна (ФОТО)

Екс-холостяк Микита Добринін і його супутниця Даша Квіткова вже чекають з нетерпінням появи на світ свого первістка. А поки Даша в положенні, вони ходять на фотосесії.

Звичайно, відобразити першу вагітність – це дуже важливо, адже потім залишаться зворушливі спогади в пам’яті. На одному з останніх неймовірно атмосферних знімків Микита Добринін зняв футболку і посадив до себе на руки улюблену вагітну дружину.

“Вдячний Богові за кожен день поруч з тобою. Прагніть відкрити для себе любов, знайти такі відносини, які будуть мотивувати вас стати кращим чоловіком або жінкою, таку близькість, яка зустрічається не відразу.

Не бійтеся поки бути одні. Їжте на самоті, ходите на побачення, спите на самоті. У процесі ви дізнаєтеся про себе ще більше. Ви будете рости, ви зрозумієте, що вас надихає, ви будете створювати свої власні мрії, зміцнюватися в своїх переконаннях.

І коли ви зустрінете людину, яка змусить кожну вашу клітинку танцювати, ви зрозумієте чому все було недаремно. Чекайте свою людину.

Я прошу вас просто дочекатися цього, боротися за це, докласти зусиль для цього. Якщо ви вже знайшли все, що шукали, нехай це буде найкрутіший досвід “, – написав Микита Добринін в описі до свого нового знімку з дружиною.

Нагадаємо, що Даша Квіткова та Микита Добринін сповістили про те, що в їхній родині буде поповнення, в січні цього року, коли закінчувався їхній відпочинок на Мальдівах.

А напередодні Дня Святого Валентина пара влаштувала масштабну вечірку, де розсекретила стать дитини – вони будуть батьками хлопчика.

Також Даша зізналася, що попередня дата пологів визначена на середину липня.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.