Ані Лорак під об’ємної дутої курткою сховала вагітний живіт: Єгор Гліб вдруге стане батьком

Чутки про вагітність Ані Лорак ходять вже давно, але зараз співачка вирішила підігріти їх свіжими фото в курточці, під якою явно видно обсяг в області живота.

Співачка опублікувала фото, зроблене на вулиці. Там Ані позує на тлі саду або посадки в червоній короткій зимової курточці. На голову вона одягла капюшон, який акуратно притримує рукою.

Публіка звернула увагу не стільки на те, що на руці немає кільця, скільки на талію співачки

Вона прихована під курточкою, а в області живота щось чітко випирає. З огляду на те, що чутки про вагітність зірки ходять давно, публіка не виключає, що Ані Лорак чекає дитину від свого коханого Єгора Глібова.

“Затамувавши подих, ми чекаємо весни, але саме ця зима змінить наше життя … “, – написала українська і російська співачка в описі до нового фото.

Відзначимо, що Ані Лорак – це зірка, яка завжди відрізнялася ефектною зовнішністю незалежно від того, де вона виступає і скільки аудиторії зібралося на її концерт.

Дівчина є однією з найпопулярніших українських співачок, при цьому в особистому житті їй не щастить. Не так давно вона розлучилася з турецьким бізнесменом. Тепер артистка сама виховує доньку Софію. Подейкують, що вона завела роман з саунд продюсером лейблу Блек Стар Єгором Глєбовим, так як публікує з ним надто вже багато спільних близьких фото.

Після таких змін зазнала змін і сама дівчина. Шанувальники помітили, що вона пострункішала і покращала. Новорічні канікули зірка провела в Києві, а тепер вона зайнята на роботі.

“Я вагітна! “: Ані Лорак приголомшила визнанням, залишилося розібратися хто батько

Схожі статті

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.