“Братики-Монатіки”: дружина Дмитра Монатика показала їх з артистом підростаючих синів

Дружина українського співака Дмитра Монатика веде свій Інстаграм-блог, де показує закадровий життя свого чоловіка-артиста, а також їх спільних дітей.

Напередодні вона показала ніжне фото своїх синів з відпочинку на Мальдівах.

“# Мої, точніше # Наші “,

– коротко підписала знімок Ірина Монатік.

Ось що коментатори залишили в описі до теплого родинного знімку:

Клас, яке чудове фото. братишки

Братики-Монатік

кльові

Мілотаа

Нагадаємо, нещодавно Ірина Монатік показала ще одне фото з Мальдів, де вона позувала на тлі місцевої рослинності в вільному рожевому пляжному сарафані.

“Коли промерзає до кісток .. з особливою теплотою згадуєш дні в раю “, – написала дружина українського мульти артиста Дмитра Монатика.

Зворушливі відносини Дмитра та Ірини – справжній приклад для багатьох. Ірина разом з Дмитром ще з тих пір, коли він був нікому не відомим початківцям артистом. Зараз дружина підтримує його у всіх починаннях, надихає, а ще – завжди їздить з ним на концерти і в гастрольних турах.

Зараз сімейство Монатика вирішило зробити собі відпочинок і відправилися на сонячні Мальдіви. Варто відзначити, що зараз Мальдівські острови особливо популярні – туди поїхали відпочивати практично всі українські зірки.

Раніше Ірина Монатік показала, як проводить час вдома. На одному з фото вона постала сидячи на підлозі в картатій ніжно-рожевого піжамі з пухнастою бахромою на коротких колошах.

Відзначимо, недавно Монатік представив композицію “ВЕЧЕРІНОЧКА ” спільно з російською артисткою Вірою Брежнєвою. Цей хіт вже кілька місяців перебуває в топах Росії і України.

Схожі статті

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.

Не рецепт, а золото! М’який і соковитий шашлик з димком у духовці: весь секрет у правильному маринаді

Шашлик – смачне, замариноване м'ясо запечене на мангалі. Та приготувати смачний шашлик можна не лише на природі. Як запекти шашлик у духовці – далі у матеріалі.

Улюблений дачний рецепт: готую один раз та дістаю з морозилки, коли треба. Така смакота, і завжди під рукою

Цей рецепт обов'язково припаде до вподоби тим, хто цінує свій час. Дізнайтесь, як покроково приготувати тефтелі, а потім заморозити так, щоб вони не втратили вигляд.