Настя Каменських закрила обличчя руками, щоб не видати особистий секрет: “Скоро стане більше … “

Співачка Настя Каменських уже потихеньку відходить від втрати батька, яка сколихнула співачку і її сім'ю в січні 2021 року.

Відразу після смерті тата вона випустила кліп на пісню “Почуття “, який хотіла присвятити своєму батькові. Каже, він дуже чекав цієї прем’єри, але, на жаль, не дочекався.

Настя вирішила надовго не випадати з робочого процесу, і вже знімає новий кліп

Звичайно, знаменитість не розкриває глобальних подробиць нової відеороботи, але дещо в своєму Інстаграм все ж розповіла.

“Вчора був просто приголомшливий і незабутній день. Ми знімали кліп більше 24 годин нон-стоп!

Я дуже втомилася і сьогодні відходжу, але вся та краса, яку ми створили для вас, цього коштувала! Бачила деякі зняті кадри і це просто. Дуже чекаю, коли все буде готово і я зможу з вами всім поділитися! Буде багато сюрпризів, поки ледве стримуюся, але не буду зараз розповідати все секретик! Але обіцяю, що я вас точно здивую! “,

– написала Настя Каменських у себе в блозі.

Фото, яке дружина Потапа виклала в описі до своїх слів, повністю відображає її стан – там Настя посміхається з палаючими очима, проте закриває рот руками, ніби-то хоче щось розповісти, але намагається себе стримати.

Біль і любов Потапа і Насті: почуття, які приховували, робота з колишньою дружиною ПТП, коли будуть діти

Особисте життя Насті Каменських привертає публіку не менше, ніж її творчість і нові хіти. А іноді навіть більше.

Тому на нашому Ютуб-каналі в окремому відеосюжеті ми розповіли про їх любовному трикутнику, де замішана сама Каменських, її чоловік Олексій Потапенко і його колишня дружина, а також нинішня колега по лейблу “MOZGI ” Ірина Горова, від якої у Потапа росте син .

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.