Засмаглий Юрій Ткач у відкритому купальнику і короткою спідницею здивував дикими танцями

Український гуморист Юрій Ткач любить привернути до себе увагу за допомогою епатажних витівок, але в своєму останньому відео в Інстаграм він буквально перевершив себе.

Він виклав відео, яке обробив за допомогою програми “FACE APP “. Там на-віч відомої виконавиці, яка танцювала в своєму кліпі в купальнику, додали особа Юрія Ткача.

Що ж, вийшло дуже комічно і цікаво. А головне – все фоловерів Юрія оцінили це прагнення здатися смішним.

“Домінікана залишила слід “,

– грайливо підписав Юрій Ткач відео, опубліковане в соціальній мережі Інстаграм.

Нагадаємо, нещодавно Юрій Ткач разом зі своєю дружиною і донькою відпочивав в Домініканській республіці. Подробиці відпочинку він транслював у своїй соціальній мережі Інстаграм.

Наприклад, український актор Юрій Ткач під час відпочинку в Домініканській Республіці відвідав контактний зоопарк, де з ним трапився неприємний випадок. На нього сходила в туалет мавпочка.

Відео з цим казусом він виклав також у себе в Інстаграм.

Унікальність Юрія Ткача в тому, що він не боїться здатися смішним або дивним. Його роль коміка – це образ не лише на сцені, а й у житті. Він постійно жартує, посміхається, потрапляє в незручні ситуації.

Саме тому Інстаграм-аккаунт Юрія Ткача – це справжнє джерело жартів, дотепного гумору і неймовірних пригод

Зараз він знімається не тільки в шоу “Вечірній квартал ” або “Ліга сміху ” в якості тренера гумористичної команди, але ще і продовжує зніматися в легендарному серіалі “Одного разу під Полтавою “.
Судячи з коментарів під постами Юрія, цього серіалу дуже чекають.

“Юрій скажіть, а коли вийде нова серія одного разу під Полтавою? Дуже сильно чекаю “, – пише в коментарі під останнім відео користувач з ніком and_rianarosada.

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.