Розведена телезірка Соломія Вітвіцька різко почала худнути – активно зайнялася спортом

Недавня новина про те, що телеведуча і зірка телеканалу 1 + 1 Соломія Вітвіцька розлучилася зі своїм чоловіком після восьми років шлюбу дійсно шокувала.

Однак, судячи з усього, Соломія зовсім не поспішає расстраіватся. Навпаки, у неї почалося нове життя. Гучний старт свого нового життя Соломія Вітвіцька вирішила увінчати спортивними заняттями, щоб привести себе в форму до літа.

Маленький фотозвіт з тренування ведуча новин виклала у себе в Інстаграм-історію.

На знімку Соломія в спортивному одязі сидить на підлозі з гантелями – видно, що або ось-ось буде займатися, або вже попрацювала над красивим тілом.

Соломія Вітвіцька займається спортом
Соломія Вітвіцька займається спортом

Також Соломія Вітвіцька проводить вільний час на світських зустрічах і гучних заходах.

Наприклад, напередодні головна зірка новин на телеканалі 1 + 1 Соломія Вітвіцька вчора побувала на вечорі-презентації фотокниги Ростислава Ріпки “Натхнення “.

Соломія Вітвіцька на світському заході
Соломія Вітвіцька на світському заході

У своєму мікроблозі в Інстаграм провідна знімків свого образу ще не публікувала, а ось в сторіз показала кілька фотографій.

Для світського заходу вона вибрала блискуче золотисту сукню з акцентом на декольте і з високим розрізом. Наряд зірка доповнила чорними туфлями і блискучим клатчем.

Судячи з Інстаграм-аккаунту телезірки, вона зовсім не переживає з приводу розлучення з чоловіком Владом Кочатковим, в шлюбі з яким вони були більш восьми років.

Як з’ясувалося, пара розлучилася ще восени минулого року, і поїздка Соломії в Америку в грудні 2020 року вже була в статусі самотньої жінки.

Популярне

Схожі статті

Один типаж жінок: в Мережі порівняли молоду дружину Володимира Остапчука з його колишніми – як 2 краплі води

Підписники Володимира Остапчука порівняли його теперішню дружину з колишніми. Шанувальники знаменитості впевнені — дівчата мають схожий типаж.

Винен характер чи обставини? Чому Сергія Притулу “вигнали” з шоу “Хто зверху?” – Леся Нікітюк все пояснила

Відомий український ведучий Сергій Притула вже давно не веде шоу "Хто зверху?". Про те, що стало причиною цієї події, читайте у новому матеріалі від "Однієї хвилини".

Українсько-турецька красуня: при вигляді дочки Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу у всіх відняло дар мови

Єдина донька співачки Ані Лорак Софія росте такою ж талановитою та харизматичною, як її мама. В ранньому дитинств дівчинка була копією свого батька, та зараз Соня все більше стає схожою на Ані Лорак.