Дружина Монатика Ірина приховала боки за злитим чорно-білим купальником: трохи поправилася

Дружина українського мультіартіста Монатика Ірина зараз відпочиває разом з чоловіком і дітьми в теплих краях, тому кожен день публікує звідти фото.

Судячи з останніх знімків, Ірина трохи поправилася за час відпочинку на курорті. Особливо це видно з тих ракурсів, де Ірина Монатік позує на камеру в купальниках.

Наприклад, її останній знімок в злитому чорно-білому купальнику візуально тільки підкреслив її широкі стегна.

А це цього Ірина Монатік позувала в чорному роздільному купальнику, де нижня частина – з високою посадкою. Там також було видно, що у Ірини досить округлий живіт.

Нагадаємо, не так давно MONATIK розповів, як зробив пропозицію своїй дружині на даху в Києві. Виконавець, який вже п’ять років живе в щасливому шлюбі з коханою Іриною, вперше розповів, як покликав її заміж. За словами Дмитра Монатика, він підготував обраниці сюрприз і власноруч спорудив ресторан на одній з дахів Києва.

“Ази істинної романтики, все-таки поклали початок на одній з дахів на проспекті Перемоги. В той день я нарешті наважився зробити пропозицію, спорудив на даху особистий ресторан на один стіл серед зелені і святкових ліхтарів, які вона так любить. Перед тим, як поставити найважливіше питання, я вперше прочитав вірш “Ти “. Так ми і стали офіційно сім’єю. я щиро бажаю всім, щоб день всіх закоханих тривав цілу вічність “,

– розповів Дмитро Монатік.

Діма Монатік
Діма Монатік

Також зірка підкреслив, що він цінує кожен день, проведений з дружиною.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.