Вагітна переможниця “Холостяка” Дарина Квіткова показала крупним планом живіт, який росте по годинах

Екс-холостяк Микита Добринін і його обраниця Даша Квіткова в січні під час відпустки на Мальдівах оголосили про те, що чекають свого первістка.

Зараз всі турботи Даші закручені навколо того, щоб підготувати себе до пологів і нового етапу свого життя – материнству.

Дружина екс-холостяка Микити Добриніна Даша показала як сильно виріс її живіт: зростає не по днях, а буквально по годинах

“Два задоволених людини.

ps прості фото на телефон ще актуальні? “,

– написала Квіткова в описі до свого нового знімку з відпочинку.

На ньому Даша Квіткова позує в смугастому роздільному купальнику так, що її живіт видно без всяких фільтрів і одягу великим планом.

Ось що знаменитості пишуть в коментарях до нового знімку:

  • Даша, тобі так идет вагітність. Просто приємно за тобою слідкуваті
  • Вагітність вас прікрашає
  • щаслива
  • кругляш
  • пузатік
  • Як швидко росте животик

Нагадаємо, що недавно екс – “Холостяк ” Микита Добринін і його дружина Даша Квіткова, які розсекретили стать майбутньої дитини, знялися в чуттєвій фотосесії.

Майбутні батьки у себе на сторінках в Instagram запостив ніжні фотографії, на яких обнімаються і цілуються. Інтимності кадрам додають образи. Так, Микита постає в штанях і без сорочки, а Даша позує в спідній білизні і купальнику.

Даша Квіткова та Микита Добринін вже зізналися, що у них народиться син. У такі непрості часи карантину вони провели вечірку в стилі гендер-паті у себе вдома у вузькому колі людей.

Даша і Микита зізнаються, що чекали дитини і чекають його далі незалежно від статі. Але тепер готуються до відповідальності – стати батьками хлопчика.

Квіткова впевнена – їх спадкоємець буде схожий на тата.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.