Крупним планом: зірка серіалу “Величне століття” показала, як виглядала до пластичних операцій

Зірка відомого турецького серіалу "Величне століття" Мер'єм Узерлі показала, як виглядала в юності - зовсім інша людина.

Мер’єм Узерлі – турецько-німецька актриса, яка зіграла далеко не в одному фільмі. Однак найбільшу популярність їй принесла роль в легендарному турецькому серіалі «Чудовий вік», де Мер’єм зіграла Роксолану.

Мер'єм Узерлі в ролі Роксолани
Мер’єм Узерлі в ролі Роксолани

Раніше зовнішністю і стилем знаменитості захоплювалися безліч прихильниць, для яких вона була прикладом для наслідування. Все почало змінюватися зі зміною іміджу героїні статті. Для того, щоб не стати акторкою одного плану, Мер’єм почала змінювати свою зовнішність. Спочатку актриса міняла зачіску: перефарбовувалася з рудої в блондинку, відрізала, а потім знову нарощувала волосся. Однак на одній зачісці Мер’єм Узерлі не зупинилася, вона почала змінювати свою зовнішність кардинально. За словами відомого пластичного хірурга, актриса змінила форму підборіддя, прибрала зморшки навколо очей і підтягла вилиці. Також Мер’єм збільшила губи, що неможливо не помітити.

Мер'єм Узерлі до і після пластики
Мер’єм Узерлі до і після пластики

Нещодавно в Мережі з’явилися фотографії Мер’єм Узерлі, коли вона була зовсім юною. У цій дівчинці важко дізнатися рудоволосу бестію, якої зараз стала актриса.

Мер'єм Узерлі в юності
Мер’єм Узерлі в юності

Нагадаємо, 8 січня цього року популярна турецько-німецька актриса Мер’єм Узерлі стала мамою вдруге. У актриси народилася дівчинка, яку назвали Лілі Коі. Зараз актриса готується до весілля з американським підприємцем і батьком своєї другої дочки. Його імені артистка не розкриває, проте відомо, що заради неї чоловік переїхав до Німеччини.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.