Стає копією батька: Потап показав сина від Ірини Горової – хлопчик уже зовсім дорослий

Відомий репер і продюсер Потап показав фото свого 12-річного сина, який вже скоро зростом наздожене батька.

Скоро буде 2 роки, як відомий репер Потап живе в шлюбі зі своєю колишньою колегою по групі, співачкою Настею Каменських. Пара довго приховувала стосунки і “розкрила всі карти” тільки в день весілля. Це і не дивно, адже ймовірно те, що саме Настя Каменських зруйнувала шлюб Олексія Потапенка з першою дружиною Іриною Горовий. Вони прожили в шлюбі 15 років, побудували разом бізнес і народили сина Андрія, якому зараз 12 років.

Потап з першою дружиною і сином
Потап з першою дружиною і сином

Потап частенько публікує фото сина Андрія в своєму мікроблозі в Інстаграм і показує, як вони разом проводить час. Так, нещодавно Олексій Потапенко в своїх Інстаграм-сторіз опублікував фото сина-підлітка. Варто відзначити, що хлопчик дорослішає, все більше стає схожим на свого батька.

Потап опублікував фото сина Андрія в своєму Інстаграм-блозі
Потап опублікував фото сина Андрія в своєму Інстаграм-блозі

Друга дружина Потапа Настя Каменських не спілкується з його сином від першого шлюбу

Потап часто показує, як проводить час разом зі своїм сином. Однак при цьому з ними ніколи не можна побачити нинішню дружину репера Настю Каменських. Відомо, що Настя не спілкується з хлопчиком. Про це в одному з інтерв’ю розповіла мама Андрія Ірина Горова. За її словами, все спілкування Каменських з сином Потапа закінчується на словах “Привіт-пока”.

«У них немає якихось взаємин. Але якщо ми десь перетинаємося, то “привіт-пока”. », – поділилася Горова.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?