Катя Осадча показала, чим балує її Юрій Горбунов: “Аж розцвіла від щастя “

Відома українська телеведуча Катя Осадча опублікувала знімок з оберемком тюльпанів.

Юрія Горбунова і Катю Осадчу називають найвідомішою і красивою парою українського шоу-бізнесу. Їх роман почався в 2015 році на майданчику 2-го сезону передачі «Голос. Діти ». На той момент Горбунов був одружений на першій дружині Людмилі. Незважаючи на те, що вони прожили в шлюбі цілих 20 років, Юрій розлучився з дружиною заради Каті Осадчої. Варто зазначити, що самі Юрій і Катя довго приховували свої відносини. Однак в лютому 2017 року Осадча народила сина Ваню і в цьому ж місяці закохані заявили, що вони одружилися.

Сімейне фото Осадчої з Горбуновим та сином
Сімейне фото Осадчої з Горбуновим та сином

Тепер же Катя Осадча та Юрій Горбунов не приховують своє особисте життя, а навіть навпаки. Пара частенько публікує спільні романтичні фотографії та публічно виявляють почуття один до одного. А недавно Катя Осадча в своєму Інстаграм-блозі опублікувала знімок з величезним оберемком тюльпанів, які ймовірно їй подарував її чоловік. Телеведуча позувала в домашньому вигляді, без зачіски і яскравого макіяжу, але це не завадило їй виглядати жіночною і ніжною.

Катя Осадча опублікувала знімок з оберемком тюльпанів
Катя Осадча опублікувала знімок з оберемком тюльпанів

“Настрій – чекати тепло і квіти на клумбі”, – підписала фото Осадча.

Користувачі Мережі оцінили фото красуні і написали багато приємних коментарів. “Дуже гарне фото”, “Красива”, “Така весняна”, “Катерина, очі у вас сумні”, “Красива Катерина і красиві тюльпани!”, “Красиві квіти”, – пишуть коментатори.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.