54-річна актриса Ольга Сумська показала обличчя крупним планом і без макіяжу: вона буде молодою завжди

Відома актриса театру і кіно Ольга Сумська в свої 54 роки не намагається виглядати молодше і краще, так як розуміє - старіння не зупинити.

Одна користується помірною кількістю косметики, і не звертається до пластичних хірургів (у всякому разі, за її словами). Однак виглядає вона молодше свого віку, однозначно.

Шанувальники часто просять Ольгу Сумську показати “голе ” особа – без макіяжу та фільтрів камери

“Часто отримую СМС з вашими проханнями про те, щоб я робила сторіз без фільтрів. Ось, показую вам все чесно і без фільтрів. Друзі, можете все детально розглянути. Хоча з ними, звичайно ж, краще “,

– розповідає на відео Ольга Сумська.

Відзначимо, Ольга В’ячеславівна Сумська – відома на кілька країн радянська і українська актриса і телеведуча. Ольга В’ячеславівна має кілька престижних досягнень, серед яких статус Заслужена артистка України, Народна артистка України. Також Ольга Сумська – Лауреат Національної премії України імені Тараса Шевченка.

Ольга Сумська після процедури омолодження
Ольга Сумська після процедури омолодження

В даний момент, навіть не дивлячись на карантинні обмеження і часту неможливість провести спектаклі, вона все одно бере участь в різних постановках, і нерідко виходить на сцену.

Крім цього, встигає зніматися в третьому сезоні серіалу “Фортечна “. Ольга Сумська – артистка, яку люблять, цінують, завжди радо зустрічають на публіки, запрошують на інтерв’ю і зустрічі з шанувальниками.

Ольга Сумська
Ольга Сумська

Крім цього, вона веде свій Інстаграм-блог з немаленькою аудиторією – понад 700 тисяч фоловерів. Там вона транслює те, що відбувається за лаштунками великих проектів і в її особистому житті.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.