Ані Лорак одягла яскраво червоний плащ на своє тіло і зухвало позувала на камеру, а під ним нічого

Українська та російська співачка Ані Лорак знає, чим можна залучити публіку. І вже скоро вона випустить кліп, знятий в Україні.

Імовірно, відеороботу зняли в Україні, так як слух про це пішов під час її перебування в країні. Інтерес Ані Лорак підігріла до своєї прем’єри ще й гарячим фото.

“Приготуйтеся … Вже зовсім скоро “,

– написала Ані Лорак в своєму мікроблозі в Інстаграм.

На знімку Ані Лорак одягла червоний яскравий плащ, і, очевидно, що під ним нічого немає. На фото Ані варто в впевненою позі – ноги розставила трохи ширше плечей, а руки вмостившись на талію.

Ось що в коментарях міжнародної зірці написали її шанувальники і критики:

ох вже це скоро

Красуня !! Вам так йде цей колір !!!

Кароліночка, дорога, ти немов блискавка: яскрава, зачаровує, сліпуча! Небесне створення дивовижної краси! Стихія, що тягне наші серця в чарівну глибину неймовірного голосу! Той самий вогонь, на який можна дивитися вічно!

Ви не уявляєте, як ми чекаємо

Ані Лорак зняла новий кліп в Україні – вихід запланований на березень 2021 року

Нагадаємо, Ані Лорак уже більше шести років живе і працює в Росії. Там же вона виховує свою дочку від турецького бізнесмена і свого першого чоловіка Мурата Налчаджиоглу.

Ані Лорак
Ані Лорак зняла новий кліп в Україні – вихід запланований на березень 2021 року

Концерти в рідній Україні співачка не давала кілька років. А в січні цього року вона раптово на час повернулася на свою батьківщину.

Судячи з Інстаграм-історіям, вона займалася там роботою. Але що саме знімала і де конкретно виступала – невідомо. Ані Лорак вирішила залишити це в секреті.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.