Одне величезне червоне пляма: що Леся Никитюк накоїла зі своїм обличчям заради популярності?

Телеведуча Леся Никитюк шукає приводи привернути до себе популярність, і в своїх способах підняти статистику соціальних мереж не упускає будь-яких важелів.

Наприклад, для останнього відео Леся повністю нафарбувала все своє обличчя червоною помадою. Не всі оцінили такий крок знаменитості, адже виглядало це як мінімум дивно.

Кумедне фото вона виклала до себе в Інстаграм в розділ “Історії “.

Леся Никитюк продемонструвала свій "бойове розфарбування" на обличчі
Леся Никитюк продемонструвала свій бойову розмальовку на обличчі

Відзначимо, з дитинства у Лесі було досить багато комплексів. Наприклад, телеведуча Леся Никитюк з раннього дитинства відчувала себе дуже невпевнено через свій високий зріст і ніг “від вух “. Зараз же дівчина вміло підкреслює свою струнку фігуру і довгі ноги.

Знаменитість визнається, що просто обожнює носити колготки і чуйні, щоб виглядати ще більш жіночою. Їх в її гардеробі дуже багато, та ще й не простих, а від відомих брендів і з певними малюнками.

“Обожнюю колготки і панчохи. Хоча, чесно, все ж більше люблю колготки. Панчохи не так сильно. Вони для якихось особливих випадків. А ось колготки – чудовий предмет гардероба. Натягує їх, щоб тепленько було. А якщо вони ще й з якимись «татушками» – то це Лесині колготки. Зверху шорти, а далі – розпис до самого низу “,

– розповідає головна телеведуча Нового каналу.

Леся Никитюк
Леся Никитюк

Відзначимо, зараз Леся Никитюк є обличчям багатьох відомих програм. Наприклад, на Новому каналі в 2020 році вийшло два сезони її авторського локального тревел шоу “Ле Маршрутка “, яке дуже сподобалося аудиторії, судячи з відгуків і зворотного зв’язку.

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.