Наталя Могилевська махнула ногами і показала що у неї під спідницею: миле плаття в горошок

Співачка Наталя Могилевська в свої роки виглядає молодо і впевнена. Настільки, що готова дати фору будь-яка молода зірці і впевнено обійде в привабливості.

Своїм зовнішнім виглядом Наталія захоплює – її неймовірно тонка талія, підтягнуті ноги, завжди сяюче обличчя і укладене волосся привертають чоловіків різних поколінь вже не один десяток років. І крайнє фото Наталії Могилевської в Інстаграм зайвий раз підтверджує її неймовірну привабливість.

Народна артистка України Наталія Могилевська часто влаштовує фешн-зйомки для яких підбирає стильні вбрання. Для нової фотосесії зірка одягла довгу сукню карамельного кольору, яке з’єднала з класичними туфлями на високих підборах нейтрального бежевого кольору.

Шанувальники в коментарях відзначили, що Наталі дуже йдуть такі наряди, а такий величезний розріз виглядає дуже колоритно, підкреслює її невичерпну молодість.

Наталя Могилевська в компанії мільйонера
Наталя Могилевська в компанії мільйонера

Також нагадаємо, що популярна українська співачка Наталія Могилевська до Дня святого Валентина поділилася романтичною історією. Вона розповіла про своє перше кохання, яка виникла в 11 років.

“Це була дитяча, платонічна любов. Одного разу на 8 березня він подарував мені 2 тюльпана, тому що на третій грошей не вистачило. Це було і мило, і смішно “,

– написала у себе в мікроблозі Інстаграм популярна продюсер і українська виконавиця Наталія Могилевська.

Наталя Могилевська без макіяжу
Наталя Могилевська без макіяжу

Варто відзначити, що Наталя – одна з небагатьох зірок української естради, хто не приховує своє справжнє обличчя під фільтрами і тоннами макіяжу. Вона може показуватися публіці як в красивих брендових нарядах і після багатогодинної роботи візажистів, так і без макіяжу і фільтрів після душа. І вона завжди красива!

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.