Філіп Кіркоров різко постарів і перестав приховувати сивину: поп-король вже не той

Відомий російський співак Філіп Кіркоров здивував шанувальників постарілим видом — артист перестав приховувати сивину.

Герой нашої сьогоднішньої статті завжди відрізнявся від багатьох колег своїм епатажним зовнішнім виглядом. Колишній чоловік Алли Пугачової протягом всієї кар’єри наочно демонстрував любов до яскравих нарядів і експериментів з іміджем. За десятиліття на сцені Філіп Бедросович змінив десятки образів, причому змінювалося все, але частіше за все перетворення стосувалися його зачіски і стрижки.

Останнім часом фанати звикли бачити Кіркорова з подовженою темною і густою шевелюрою, проте колір волосся поп-короля знову змінився, на що публіка просто не могла не звернути увагу.

Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров

Так, у себе в Інстаграмі співак поділився свіжими кадрами з сонячного Бейрута на тлі порту, де в серпні 2020-го стався сильний вибух, знісший половину міста і забравший сотні життів.

У кадрі Філіп позує в костюмі від Louis Vuitton, який складається з білої футболки і чорних брюк. Доповненням образу стали темні сонячні окуляри і акуратний браслет на руці, але особливо в очі кидається зачіска артиста. Від його густої темної шевелюри не залишилося і сліду, адже вона стала сивою і рідкою.

“Ліван. Бейрут. Ранок 25 лютого. Півроку з моменту страшної трагедії. Хто б міг подумати, що опинюся на цьому місці, якби не… “, — загадково підписав пост Кіркоров.

У коментарях з приводу нового образу зірки розгорілася ціла дискусія — одні не побачили в його змінах нічого поганого, іншим же здалося, що Філіп Бедросович сильно постарів:

  • “Шикарний чоловік”;
  • “Змінився”;
  • “Чому волосся не фарбує?”;
  • “Звично — гламурний, а тут наче недоглянутий…”;
  • “Перестала вас впізнавати”;
  • “Сиве волосся вам взагалі не пасує”.
Комментарии пользователей Инстаграм
Коментарі користувачів Інстаграм

А якщо хочете дізнатися, в чому ж феномен Філіпа Кіркорова і чому публіка так його любить, дивіться наступне відео:

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.