Тіна Кароль знялася для обкладинки журналу Viva в африканській пустелі: неймовірні кадри

Українська співачка Тіна Кароль вже в 17-й раз прикрасила обкладинку журналу Viva.

Більшість українських зірок провели свої зимові канікули на Мальдівах чи в Дубаї, але не Тіна Кароль. Знаменитість вирішила провести свою зимову відпустку на півдні Африки в Намібії. Туди вона вирушила разом зі своїм 12-річним сином Веніаміном. Сімейна відпустка тривала всього 12 днів. Однак за цей час Тіна Кароль встигла не тільки побачити всю Намібію, а й влаштувати ефектну фотосесію спеціально для журналу Viva.

Сьогодні, 26 лютого, Тіна Кароль вперше опублікувала ці знімки у себе в мікроблозі в Інстаграм.

Тіна Кароль прикрасила обкладинку журналу Viva
Тіна Кароль прикрасила обкладинку журналу Viva

На фото Тіна позувала в довгій прозорій сукні синього кольору посеред пустелі. Свій образ артистка доповнила масивними прикрасами на шиї. При цьому Кароль була боса, а на обличчі було мінімум макіяжу. На знімках Тіна Кароль стала неймовірно ніжною, чуттєвою і як завжди жіночною.

Тіна Кароль. Фотосесія для журналу Viva
Тіна Кароль. Фотосесія для журналу Viva
Тіна Кароль. Фотосесія для журналу Viva
Тіна Кароль. Фотосесія для журналу Viva
Тина Кароль. Фотосессия для журнала Viva
Тіна Кароль. Фотосесія для журналу Viva

“Сьогодні виходить журнал Viva з матеріалом з чудовою Намібії. Я ризикнула відправитися в саму безпечну частину Африки. Це заповідник: тварини там всюди і вони такі ж рівноправні жителі, як і ми. “, – підписала знімки Тіна Кароль.

Шанувальники Тіни Кароль прийшли в захват від чуттєвій фотосесії артистки. “Яка бомбічна перша фотка”, Нереальні кадри “,” Завжди на висоті “,” Браво, як завжди шикарно “,” Як чуттєво “,” У мене немає слів, богиня “,” Красива фотосесія “, – пишуть коментатори.

Схожі статті

Цей пиріг з лаваша нагадує хачапурі, тільки готується набагато швидше. Чоловік випрошує 7 днів на тиждень

Ароматна та неймовірно смачна ачма з сиром чудово доповнить ваш щоденний раціон, а домашні будуть задоволені та нагодовані. Скоріше записуйте рецепт!

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.