Анастасія Стоцька показала свою улюблену дочку з очима і посмішкою Філіпа Кіркорова: сумнівів не залишилося

Довгі роки існує думка про те, що Анастасія Стоцька нібито народила своїх дітей від короля російської естради Філіпа Бедросовича Кіркорова.

Сам Кіркоров та Анастасія зв’язку будь-які, крім робочих, заперечують, і Анастасія називає батьком своїх дітей іншої людини, проте є одна явна правда, і її не приховаєш – і син, і дочка Анастасії дуже вже схожі на Філіпа.

Анастасія Стоцька зараз виховує двох дітей – дочку і сина

І обидві дитини дуже схожі на Філіпа своїми очима, кучериками, темними і густим волоссям, посмішками.

Віра Стецько народилася в 2017 році. Зараз їй всього три рочки. Саме її і показала мама в своєму Інстаграм-блозі.

“Отримала сьогодні в подарунок для моєї Верочки п’ять лялечок з сюрпризом, що походить із стаканчика, варто лише полити водичкою! Дочка в повному дівчачої захваті – грає тільки ними. Всю колекцію лялечок можна придбати в Пятерочка по суперспеціальной ціною з 23 лютого по 21 березня, докладніше в акаунті “,

– написала Анастасія Стоцька у себе в Інстаграм-акаунті.

Також Анастасія виховує сина Олександра Абгарян, йому 9 років, і народився він в 2011 році.

“Звинувачення ” в тому, що Стоцька таємно народила дітей від Кіркорова доходили навіть до абсурду – від неї вимагали, щоб співачка публічно зробила незалежний ДНК-тест і спростувала або підтвердила спорідненість з поп-королем.

Анастасія Стоцька відмовилася робити ДНК-тест, щоб довести відсутність спорідненості Філіпа Кіркорова з її дітьми. Щоб аргументувати свою позицію, співачка заявила, що не зможе переконати людей, які вірять чуткам про те, що поп-король батько її спадкоємців. І вважає цей тест – безглуздою показухою.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.