Екс-віагрянки Надія Мейхер вирішила згадати молодість: наділу хутряну шубку і пристрасно позувала

Красуня Надія Мейхер активно веде свій Інстаграм-блог, де ділиться останніми новинами з творчого життя і публікує чимало гарячих знімків.

Останнє фото прямо таки нагадало шанувальникам про часи, коли Надя співала в групі “Віа Гра ” і була мало не найпривабливішою жінкою країни.

Нагадаємо, що в цьому році на день закоханих 14 лютого на шоу “Голос країни-11 ” Надія Мейхер зробила величезний сюрприз тренерам і своїм шанувальникам – вона вийшла на сцену і виступила таємно, так, що її появі все були дуже здивовані.

Вона підкорила суддів проекту своїм виступом і стала учасницею нового сезону.

Відома артистка виконала французьку пісню Mon mec a moi.

Навіщо “бувала зірка ” Надія Мейхер прийшла на проект “Голос країни “?

Надія Мейхер
Надія Мейхер

Вона давно хоче “повернутися на велику сцену “. Тому приходила на проект “Танці з зірками “, де дуже хотіла перемогти, щоб вдруге у своєму житті увірватися в шоу бізнес.

Хоч Мейхер і вийшло дійти до фіналу, але перемогу вона не здобула. Обмежилася на “бронзі “. Мабуть, вирішила спробувати себе не в танцях, а в вокалі, тим більше, досвід є, і досить серйозний.

У своїй візитці на “Голосі країни ” Мейхер заявила, що прийшла саме в сезон “Перезавантаження “, щоб постати для глядачів в новому образі. Артистка своїм виступом розгорнула все 4 тренерських крісла. Однак в результаті Надія вибрала Тіну Кароль.

Надія Мейхер
Надія Мейхер

“А ти не хочеш перезавантажитися? Ти молода душею. Ти можеш тут відкритися. Ми тебе хочемо! Залишайся. Ти знаєш, це ризик, це виклик тобі як ” Танці з зірками “. Я пам’ятаю як ти включилася і сказала ” Я зможу все “. І тут на ” Голосі “ти зможеш “,

– сказала Тіна Кароль в зверненні до Надії Мейхер. І Мейхер, звичайно, погодилася на цю пропозицію.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.