Камалія показала підрослих дочок-близнючок від чоловіка Захура: Арабелла і Мірабелла вже майже наречені

Найбагатша співачка України Камалія похвалилася підрослими дочками-близнючками, яких вона народила від чоловіка Мохаммада Захура.

В цьому році Камалія і Захур відсвяткують 18-ту річницю весілля. Незважаючи на нечуване багатство і розкішне життя, подружжю довелося пережити чимало труднощів. Зірка завжди мріяла стати мамою, проте довгий час їй не вдавалося завагітніти. В одному зі своїх інтерв’ю виконавиця зізналася, що на шляху до материнства їй довелося пройти все:

“Кілька зривів вагітності, операцію з видалення ендометрія, тривалий прийом гормональних препаратів. Зрештою, коли я дійшла до критичної позначки для першої вагітності — віку, лікар запропонував мені альтернативу у вигляді ЕКО”.

Камалія
Камалія

Після всіх тих випробувань Камалія погодилася без роздумів і, на щастя, не помилилася — у вересні 2013 року у неї народилися чарівні близнючки. Дівчаток назвали незвичайними для українців іменами — Арабелла і Мірабелла.

З огляду на те, що їхня сім’я буквально купається в грошах, адже Мохаммад є доларовим мільйонером, з боку може здатися, що дітям ні в чому не відмовляють і вони отримують все, про що тільки попросять. Насправді ж Камалія намагається не балувати дочок, виховувати в них скромність і чуйність.

Арабелла і Мірабелла на подіумі
Арабелла і Мірабелла на подіумі

Звичайно, подарунки батьки їм купують хороші, але тільки у свята або за заслуги. Що стосується покарань за погану поведінку, то їх обмежують у часі за іграми в гаджетах.

Камалія з чоловіком і доньками
Камалія з чоловіком і доньками

Втім, у Арабелли і Мірабелли вистачає занять, так що байдикувати їм практично ніколи. Дівчата займаються кінним спортом, гімнастикою, вокалом, освоюють гру на музичних інструментах, підкорюють модні подіуми і при цьому ще встигають добре вчитися.

Камалія, її чоловік Мохаммад Захур та дочки Арабелла і Мірабелла
Камалія, її чоловік Мохаммад Захур та дочки Арабелла і Мірабелла

Зараз юним героїням статті по 7 з половиною років, а на честь першого дня весни співачка вирішила порадувати підписників в Instagram теплим родинним фото, на якому, звичайно ж, є і близнята.

Не можна не відзначити, що дочки Камалії помітно підросли. В обох простежуються зовнішні риси як мами, так і тата. Ну а в тому, що Арабелла і Мірабелла ростуть завидними нареченими, сумнівів немає.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.