Втративша зуб телеведуча Марічка Падалко захопила прекрасною посмішкою – стоматолог постарався

У минулому році телеведуча Марічка Падалко прославилася завдяки тому, що в прямому ефірі на телеканалі 1 + 1 у неї випав зуб. Вона майстерно викрутилася.

Цю ситуацію Марічці згадують досі, хоча вона вже давно зробила собі нову гарну посмішку. Своєю посмішкою вона красується практично на всіх фотографіях, які публікує в Інстаграм-акаунті.

Виглядає Марічка Падалко відмінно – її шикарну посмішку прикрашає чиста шкіра і вічно сяючі очі

У новому пості в Інстаграм телеведуча і зірка новин на всеукраїнському телеканалі 1 + 1 привітала всіх з першим днем зими

На знімку жінка позувала в гримерці телеканалу перед черговим випуском новин. Вона тримає букет квітів в руках і посміхається.

За зовнішнім виглядом Марічки видно, що з нею попрацювали і стилісти, і гримери, і візажисти.

Ось що коментатори пишуть в описі до знімка телеведучої:

  • шикарна
  • Це точно! Зима булу чудова !!!
  • Взаємно. Ураааааа !!
  • Красунечка

Нагадаємо, нещодавно Марічка Падалко відсвяткувала свій 45-й день народження. В честь цього прес-служба телеканалу 1 + 1 нагадала, що на телебачення вона потрапила зовсім випадково, а стала найвідомішою провідної країни.

До слова, розповідає новини з телевізійних екранів Падалко вже більше півтора десятка років.

А починалося все з того, що Марічка Падалко розповіла малюкам про мультики, вела програму “Про спорт ” і навіть встигла побувати провідною “Сніданку з 1 + 1 “. А ще завзято танцювала на всю країну. Без спорту телеведуча не може ніяк.

Марічка Падалко бігає марафони, адже біг – це її улюблений вид спорту. У 2018 році перепливла Босфор. Навіть під час карантинного року 2020 Марічка поборола коронавірус і не припинила свої пробіжки і запливи. Про що часто звітує в мікроблозі Інстаграм, на який підписані майже 200 тисяч осіб.

Схожі статті

Салат з капусти як у радянській їдальні: бабуся підказала, як зробити “той самий” смак. Просто і дуже смачно

Салат з капусти – дуже смачна, поживна і корисна страва, яку зможе приготувати абсолютно кожен. Він добре поєднується з будь-якими м'ясними додатками і гарніром, так само його можна подавати окремо.

Якщо хочеться смачненького та солоденького, готую медові тістечка: кращого десерту до чаю годі й шукати

Кращого десерту до чаю, аніж шоколадне тістечко з ягідним прошарком та яскравою цитрусовою ноткою, годі й шукати. А якщо зважити, що у складі є ще й мед, то це й справді щось неймовірне.

Інших рецептів для мене просто не існує: сирна запіканка як в дитячому садочку. Будете пищати від захвату

Багато хто пам'ятає з дитинства таку страву, як сирна запіканка. Цю пишну і ніжну смакоту можна приготувати і зараз, причому просто і в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.