Володимир Дантес приміряв ліфчик своєї дружини Наді Дорофєєвої: майже один розмір (Фото)

Прийшла весна, а разом з нею і бажання транслювати в Інстаграм дивні і трохи незвичайні речі. Наприклад, український виконавець Дантес приміряв нижню білизну дружини.

Екс-фабрикант Володимир Дантес виклав фото, де він стоїть в розстебнутих джинсах в примірочної. Зверху у нього замість футболки білий жіночий бюстгалтер.

Фанати припустили, що він належить Наді Дорофєєвої, так як, судячи з заднього плану, Дантес перебуває вдома. А вдома у нього з нижньої білизни, швидше за все, тільки його і його дружини Надії.

Володимир Дантес в ліфчику
Володимир Дантес в ліфчику

Відзначимо, що Надя Дорофєєва та Володимир Дантес – приклад для наслідування для своїх шанувальників. Їх веселу і романтичну парочку обожнює ціла армія фанів, які пильно стежать за творчістю і життям кумирів.

У житті артистів дуже багато цікавих і барвистих моментів, які вони показують у себе в Інстаграм-акаунтах.

Примітно, що про Дантеса довгий час жартують, мовляв, він альфонс і “чоловік Наді Дорофєєвої “. Але він вже на це не ображається і іноді навіть сам так жартує.

Володимир Дантес не упустить можливості зізнатися в любові Наді Дорофєєвої та без приводу, і маючи на те хоч мільйон приводів

Так, в День Всіх Закоханих в цьому році артист виклав відео з дивними танцями дружини і підписав його:

“Ненавиджу день всіх закоханих! Але як можна не закохуватися постійно в цю мадам, яка веселиться в будь-якому місці і робить твоє життя яскравіше “.

Зараз Дантес працює в декількох великих медійних проектів. Після тридцяти років він зрозумів, що хотів би повернутися в шоу-бізнес, адже займатися іншою діяльністю – йому чуже.

Схожі статті

Цей пиріг з лаваша нагадує хачапурі, тільки готується набагато швидше. Чоловік випрошує 7 днів на тиждень

Ароматна та неймовірно смачна ачма з сиром чудово доповнить ваш щоденний раціон, а домашні будуть задоволені та нагодовані. Скоріше записуйте рецепт!

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.