Доросла падчерка Потапа публікує недитячі фото: таким формам позаздрить навіть Настя Каменських

Падчерка чоловіка Насті Каменських Потапа вже давно подорослішала і стала справжньою красунею, від якої важко відвести погляд.

До одруження на своїй колезі по дуету Потап і Настя продюсер був одружений з Іриною Горовою. Пара разом виховувала двох дітей — спільного сина Андрія та доньку Ірини від колишнього чоловіка Наташу. Незважаючи на те що вона для Олексія не рідна, відносини між ними склалися теплі і дружні.

Потап, Наташа Горова, син Потапа Андрій
Потап, Наташа Горова, син Потапа Андрій

З огляду на те, що Горова і Потапенко працюють в шоу-бізнесі, своїм нащадкам вони теж допомагають зайняти місце в індустрії. Андрію поки всього 12, тому про роботу йому ще рано замислюватися, а ось Наташа є одним з представників продюсерського центру MOZGI GROUP, вона ж просуває українську співачку болівійського походження Мішель Андраде.

Прийомна дочка Потапа - Наташа Горова (праворуч)
Наташа та Ірина Горові

Крім професійної діяльності, героїня нашої сьогоднішньої статті активно розвиває особистий блог в Інстаграм. На цей раз в її профілі з’явилися кадри в розкішній чорній сукні з високими вирізами на стегнах, які акцентують увагу на струнких ногах дівчини.

Скриншот из Инстаграма Наташи Горовой
Скріншот з Інстаграма Наташі Горової

У такому вигляді вона разом з мамою Іриною побувала на благодійному вечорі на честь дня народження дизайнера ювелірних прикрас Валерії Гуземи.

Судячи з інших постів Наташі, вона любить провокаційні наряди і фотографії, що демонструють її ефектну фігуру у всій красі. Користувачі мережі тим часом не втомлюються порівнювати дівчину з нинішньою дружиною вітчима Настею Каменських. Більш того, в коментарях багато хто навіть пише, що співачка поступається падчерці Потапенко.

Пасербиця Потапа Наташа
Падчерка Потапа Наташа

А якщо хочете дізнатися, як так вийшло, що Потап і Настя з дуету перетворилися в подружню пару, дивіться відео на YouTube-каналі Одна Минута:

Популярне

Схожі статті

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.

Спробувавши цю намазку, тесть розплакався від спогадів: закуска радянської молодості. Рецепт з секретом

У радянські часи шалено відчувався брак різноманіття продуктів. Та і в таких умовах хазяєчки якось викручувалися й годували родину смачно. Приміром, на святковому столі були такі бутерброди.