Як легендарна Софія Ротару виглядала до численних підтяжок і пластики: ТОП-5 архівних фото зірки

Легендарна радянська і українська співачка Софія Ротару виглядає набагато молодше за свої роки, але ж в цьому році їй виповниться вже 74.

Героїню нашої сьогоднішньої статті без перебільшень можна назвати вічно молодою. Звичайно, причина не тільки в генетиці, а й в регулярних омолоджуючих процедурах, до яких вдавалася зірка.

У бесідах з журналістами Софія Михайлівна прямо не говорила, що час від часу користується послугами пластичних хірургів, хоча заперечувати цього вона теж не стала. За її словами, представники шоу-бізнесу зобов’язані виглядати доглянуто і привабливо, адже від цього залежить успіх, проте важливо вміти вчасно зупинитися:

“Я переконана, що все добре в міру, і ні в якому разі нікому не пораджу захоплюватися цим до безкінечності, це небезпечно для здоров’я”, — сказала Ротару в одному з давніх інтерв’ю.

Софія Ротару
Софія Ротару

Фахівці вважають, що на рахунку артистки блефаропластика (пластика повік), підтяжка обличчя, уколи краси, які допомагають довше підтримувати ефект від пластичних операцій, а також підкоригувати дрібні вікові зморшки.

Не можна не відзначити, що з хірургом Софії пощастило, адже явних слідів втручань практично не видно. Проте, невдалий досвід омолодження у зірки теж був.

Софія Ротару
Софія Ротару

Ольга Коняхіна, колишній концертний директор виконавиці, стверджує, що за роки спільної роботи з Ротару неодноразово бачила, як та лягала під ніж. Одного разу операція мало не закінчилася трагедією:

“Там щось пошкодили і ніяк не могли кров зупинити. Але і в наступний раз вона пішла до того ж лікаря, і все начебто стало нормально”, — поділилася жінка в ефірі програми “Ти не повіриш!”.

А ось якою Софія Михайлівна була в молодості задовго до всього цього:

Софія Ротару в молодості
Софія Ротару в молодості
Софія Ротару в молодості
Софія Ротару в молодості

 "Софія

Софія Ротару в молодості
Софія Ротару в молодості
Софія Ротару в молодості
Софія Ротару в молодості

До речі, Ротару регулярно порівнюють з Примадонною російської естради. Не виключено, що саме тому між ними є певна напруга. Детальніше про це дивіться в наступному відео:

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.