Ані Лорак похвалилася розкішним кільцем на безіменному пальці: співачка світиться від щастя

Популярна співачка Ані Лорак змусила шанувальників думати про своє майбутнє весілля. Зірка похвалилася розкішним колечком на безіменному пальці.

Українська співачка Ані Лорак для багатьох є еталоном краси, мудрості та стійкості. У минулому році співачка розлучилася зі своїм чоловіком Муратом Налчаджиоглу після 10 років шлюбу, причиною розставання стала зрада чоловіка. Однак співачка довго не переживала розставання з Муратом і ще більше часу почала приділяти кар’єрі.

Як відомо, зараз Ані Лорак не одружена. Однак складається у відносинах з колишнім чоловіком української співачки TAYANNA Єгором Глібом. Також Єгор є продюсером відомого на всю Росію Тіматі. Подейкують, що вони навіть збираються одружитися. Крім того, ходять чутки, що Лорак може бути вагітною.

Нещодавно Ані Лорак опублікувала в Інстаграм-сторіз відео, на якому уважна публіка розглянула золоте кільце на безіменному пальці. Тут же поповзли чутки про швидке весілля вокалістки. Однак сама артистка не коментує своє особисте життя і тримає в таємниці свої відносини з Єгором Глібом.

Скріншот Інстаграм-сторіз Ані Лорак
Скріншот Інстаграм-сторіз Ані Лорак

Варто відзначити, що в житті Ані Лорак було багато складнощів. Дитинство в бідності, інтернат, життя з дорослим чоловіком і зрада в шлюбі. Можливо, саме зараз 42-річна співачка знайде своє жіноче щастя. Більше про важку долю однієї з найбільш відомих співачок України і Росії Ані Лорак дивіться у відео на Ютуб-каналі “Одна хвилина”:

Схожі статті

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.