Лілія Ребрик без косметики розповіла про те, як складно в неї протікає відома хвороба

Телеведуча Лілія Ребрик терміново пішла у вимушену відпустку. Вона отримала позитивний діагноз Ковід-19, тому відмовилася від прямих ефірів на телеканалі "Україна ".

Зараз вона самоізолювався у себе вдома і лікується. Зізнається, нехай ступінь хвороби і середня, але все одно відчуває багато складних симптомів, які вибили її з життя.

Лілія розповідає, що зараз вона хоче насолоджуватися весною, а виходить, що тільки цілими днями лежить в ліжку і відпочиває.

Лілія Ребрик
Лілія Ребрик під час хвороби показала домашнє фото – виглядає втомленою

Лілія Ребрик показала, як виглядає під час хвороби: мішки під очима, але впевнена посмішка

“Провалявся кілька днів в ліжку і все – відчуваю, що досить! А сьогодні, між іншим, екватор моєї хвороби! Весна, яку я так чекала, вже за вікном. Хоча і крізь скло, але буду нею насолоджуватися і ніякі коронавіруси мені не завадять! і не таке проходили. Зроблю ревізію думок, планів і мрій, перегляну зняті фотосесії і виберу найкращі фотографії, може, виберу гардеробну, нарешті доберуся в ті куточки, в яких руки все ніяк не доходили! Нехай там і банально звучить, але все ж намагаюся щосили мислити позитивно, що і вам щиро раджу робити! Ну а поки – порадьте мені фільм: легкий, смішний і такий, щоб піднімав настрій! “,

– звернулася дружина Андрія Дикого до своїх шанувальників в Інстаграм-акаунті.

На фото вона позує в блакитний домашньої піжамі – футболці і шортах. Волосся розпущені, вона без косметики. Цікаво, що і фільтри на фото Лілія Ребрик теж не застосовувала.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.