Поки Каменських приховувала, Потап проговорився і показав поповнення в родині: третій – не зайвий

Про те, що в родині Потапа і Насті поповнення - подейкують давно. Однак і Настя, і Потап дотримуються фрази "щастя любить тишу ".

Тому від них важко дізнатися про якісь зміни в особистому житті. Але напередодні Потап опублікував у себе в Інстаграм пост з новим членом їх сім’ї. Вихованець досить незвичайний, багато хто навіть не знали хто це. Але виглядає як красива породиста кішка.

“Не забувайте, ми – частинка природи, ніяка людина ні цар ні імператор і не повелитель, людина-учень, всім нам треба вчитися у Mother Nature! Ми тільки забирали, забирали і забирали, настає час давати і допомагати! Хоча б знати і думати про природу – вже корисно! Це рисёнок)) “,

– написав український репер Потап.

На знімку зображений каракал, який сидить у нього на плечі.

Відзначимо, Каракал – це степова рись. Як пише сайт “Вікіпедія “, каракал – хижий ссавець сімейства котячих. Довгий час каракала відносили до рисям, на яких він схожий зовні, однак через низку генетичних особливостей його виділили в окремий рід.

Ось що пишуть в коментарях чоловікові Насті Каменських:

  • Який гарненький, – пише користувач з ніком iryna_makarenko
  • Це не рись, це Мега милий Каракальчік, – коментує фоловерів з ніком sidorenko_vasiliy

На знімку Потап знаходиться очевидно не вдома, так як стелі офісні. Можливо, він навіть зайшов в зоопарк.

Настя Каменських поки що не коментувала поповнення в родині, але знаючи те, як вона любить тварин, то рись Настя радо прийме у себе вдома.

Тим більше, дітей у Потапа і Насті немає, тому вони ж повинні за кимось доглядати. Ось і тестують себе в якості “батьків ” тварин.

Схожі статті

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.