Живіт вже на ніс лізе: вагітна Даша Квіткова втиснула своє “добро” в вузький купальник

Екс-холостяк Микита Добринін позував в ніжній фотосесії разом зі своєю дружиною Дашею Квіткова, яка зараз в цікавому положенні. Фото вийшли дуже милими.

Даша і Микита недавно оголосили, що чекають свого первістка. З тих пір подружня пара часто ділиться ніжними знімками, які пара зробила на пам’ять про цю прекрасну періоді.

Даша Квіткова відкрито зізналася в коханні своєму чоловікові Микиті Добриніна на всю країну

“Щаслива, що ти мій чоловік. Спасибі, що сім’я у тебе завжди на першому місці. Пишаюся і люблю, мій кращий ведучий “, – підписала зворушливе чорно-біле фото Дарина.

До слова, нещодавно пара вже оголосила, що їхній первісток – це буде син. Микита Добринін дуже радий, що у нього буде гідний спадкоємець і продовжувач роду.

Ось що в коментарях Даші пишуть її шанувальники:

  • чудові
  • Щастя вам
  • які ви Оогонії !!
  • Неймовірні
  • З наступающим 8 марта

Нагадаємо, що переможниця шоу “Холостяк ” і дружина Микити Добриніна Даша Квіткова недавно показала великий вагітний животик в спортивному топі. У своєму мікроблозі в Інстаграм блогер поділилася з фанатами в Instagram фотографіями зі своєю оригінальною фотосесії. На знімках майбутня мама постає в босоніжках зі шнурівкою на невеликих підборах і в чорному комплекті нижньої білизни.

А ось в парі інших холостяків поки що не плануються діти. Так, екс-холостячка Ксенія Мішина зі своїм новим обранцем Олександром Еллерт поки що не поспішає заводити спільних дітей, але ось під вінець збирається.

Зокрема, Олександр зізнався, що планує все таки зіграти весілля в теплу пору року. Нещодавно пара повернулася з відпочинку в Домінікані, і схоже, вони планують вивести свої відносини на серйозний рівень.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.