Розлучена Ані Лорак вивела у світ підрослу дочку від колишнього чоловіка Мурата Налчаджиоглу: мала копія тата

Відома українська співачка Ані Лорак вийшла у світ з підрослою донькою Софією від колишнього чоловіка Мурата Налчаджиоглу.

Колишнім подружжям Ані і Мурат стали у січні 2019-го — саме тоді вони офіційно розлучилися. Хоча, як зазначено в постанові про розлучення, до того моменту чоловік і дружина не проживали однією сім’єю вже близько двох років. Що стосується причин розставання, то вся справа в невірності Налчаджиоглу.

Зради і розрив артистка переживала недовго і незабаром завела роман з колишнім чоловіком молодої співачки TAYANNA Єгором Глєбом. Він є музичним продюсером лейблу Black Star, який заснував репер Тіматі.

Ані Лорак з новим коханцем Єгором Глібом
Ані Лорак з новим коханим Єгором Глєбом

Спільна дочка Мурата і Кароліни (справжнє ім’я виконавиці) залишилася жити зі своєю знаменитою матір’ю, батько при цьому може вільно бачитися і проводити з нею час. Соні вже 9 років і іноді вона з’являється на світських заходах разом з мамою.

На цей раз героїня статті взяла спадкоємицю з собою на прем’єру власного музичного шоу DIVA в кіно. Підтримати зірку прийшла не тільки дочка, але і близький друг Філіп Кіркоров зі своїми дітьми Аллою-Вікторією і Мартіном. До речі, свого часу поп-король хрестив Софію.

Група підтримки Ані Лорак на прем'єрі її шоу DIVA в кіно
Група підтримки Ані Лорак на прем’єрі її шоу DIVA в кіно

На опублікованих кадрах в Інстаграмі Ані Лорак складно не помітити, що Соня підросла і в ній все яскравіше простежуються зовнішні риси тата. Словом, турецькі гени наяву.

Скриншот из Инстаграма Ани Лорак
Скріншот з Інстаграма Ані Лорак

Сама ж співачка виглядає як завжди з голочки — в атласному чорному костюмі з акцентом на декольте і розкішними прикрасами, пишною зачіскою та акуратним макіяжем. Особливо увагу привертає каблучка на безіменному пальці знаменитості. Шанувальники тут же сприйняли це як натяк на майбутнє весілля Кароліни з Єгором Глєбом. Більш того, ходять чутки, що Ані Лорак вагітна.

Більше цікавих подробиць з особистого життя поп-діви дивіться у відео на YouTube-каналі Одна Минута:

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.