“Дівчата рулять!”: Настя Каменських в коротких шортах-трусах і футболці Потапа представила нову пісню

Спеціально до міжнародного жіночого дня українська співачка Настя Каменських представила нову запальну композицію "Дівчата рулять ".

Анонс своєї пісні і її частинку вона виклала у себе в Інстаграм, і опублікувала анімаційне фото, де співачка в коротких шортиках білого кольору і оверсайз футболці. На ногах у неї кросівки і білі високі шкарпетки. Із зачіскою Настя вирішила не морочитися і просто розпустила волосся.

“Цією піснею я хочу сказати всім дівчатам – ви круті! Ви неймовірні! Ви особливі! Ви красиві! Ви відривні і запальні! Наша з вами місія – йти по життю кайфуя, насолоджуватися кожним моментом. Робити світ прекрасним і яскравим. Наповнювати його різноманітними емоціями, бути щасливими! Любити і бути коханими “,

– почала свій опис до нової пісні дружина українського репера Олексія Потапенка.

Цікаво, але Настя досі ніяк не відреагувала на те, що її чоловік Потап поцілувався з колегою по сцені Тіною Кароль під час зйомок нового шоу на 1 + 1. Значить, мабуть, в даний момент співачка все-таки більше захоплена своєю прем’єрою пісні.

“Ми команда, де всі дівчата стоять горою за красу і стиль, а при собі у них завжди помада і панчохи. Ми стежимо за собою, розвиваємося, чи не концентруємося на проблемах і недоліках, а знаємо, що всі ми індивідуальні і жіночні. Знайте – girls rule! Нехай трек “Дівчата Рулят” перенесе вас в цей дивовижний світ дівчаток і відкриє в вас нові грані емоцій, думок і вражень! “,

– резюмувала Настя Каменських.

Також вона зазначила, що передзамовлення на її новий альбом «Червоне Вино» вже почався і вже в кінці цього весни всіх шанувальників чекає велика прем’єра.

Схожі статті

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.