16-річна дочка Олі Полякової Маша показала свого нового хлопця: ровесники більше не цікавлять

16-річна дочка співачки Олі Полякової опублікувала романтичне відео зі своїм новим хлопцем в Інстаграм.

Маша Полякова довгий час зустрічалася зі своїм однолітком Андрієм. Дочка Олі Полякової іноді публікувала з ним спільні романтичні фотографії та навіть розповідала про бойфренда в інтерв’ю.

Машв
Маша Полякова з колишнім хлопцем Андрієм

Схоже, Маша вже встигла обзавестися новим хлопцем. Дівчина опублікувала в своїх Інстаграм-сторіз відео, де вона обіймається і цілується з хлопцем на ім’я Влад. Молода людина виглядає набагато старше 16-річної Маші.

Маша Полякова з новим хлопцем

Відомо, що Влад – це молодий актор і блогер. На своїй сторінці в Інстаграм новий коханий Полякової-молодшої опублікував спільну з Машею фото і написав дуже теплі слова.

“Як я довго чекав цього моменту! Дуже сильно нудьгував по моїй бусинці. Люблю тебе, кіт “, – зізнався в любові до Маші Влад.

Маша Полякова у відповідь залишила коментар під знімком у вигляді декількох сердечок.

До
Маша Полякова прокоментувала пост свого нового хлопця

Нагадаємо, 2 березня Маша Полякова відсвяткувала своє 16-річчя. Привітати дочку Оля Полякова вирішила опівночі, влаштувавши їй сюрприз. Опівночі зоряна мама пішла вітати дочку з букет квітів і підвела іменинницю до вікна. Під вікном будинку Машу чекали її друзі, які зустріли її під знамениту пісню Аллегрової “З днем народження” і піднесли торт, на якому Маша задула свічки.

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.