Дружина Дмитра MONATIK ‘а Ірина похвалилася своїм значним об’ємом: чоловік точно заздрить

Дружина українського мультіартіста Монатика Ірина виклала фото, зроблене в ліфті в дзеркало. Публіку захопила її зачіска - такий величезний обсяг робить її візуально вище.

“На роботу як на свято “, – так лаконічно підписала своє нове фото дружина і колега Дмитра Монатика Ірина.

Фоловерів в коментарях здивувалися тому, яку вона зробила укладку – обсяг колосальний.

Відзначимо, Ірина – виглядає дуже засмаглою і задоволеною. Це не дивно, адже нещодавно вона разом зі своїм чоловіком і синами відпочивала на Мальдівах, і встигла погрітися під гарячим сонцем на березі океану.

Одягнена Ірина в чорну сорочку, червону однотонну спідницю міді, очевидно, якогось щільного фасону, і оверсайз піджак червоний в клітинку.

На обличчі у Ірини Монатік легкий повсякденний макіяж без яскравих елементів – підведені очі і брови.

Відзначимо, український артист Дмитро Монатік – хореограф, танцюрист, співак України, який завоював серця багатьох людей. Його ім’я відоме не тільки на батьківщині, але і в інших країнах. Цього актора часто можна зустріти на екрані телевізора. Його псевдонім постійно на слуху.

Дмитро Монатік привітав сина з днем народження
Дмитро Монатік привітав сина з днем народження

Дмитро Монатік вже багато років одружений на Ірині Демічевої.

Ірина допомагає своєму чоловікові в творчої діяльності, а також є його партнером по бізнесу і духовним наставником. Однак з’являтися на публіці і давати інтерв’ю вона не любить.

Максимум, на що вона відкрито готова піти – це спілкування в соціальній мережі Інстаграм, куди вона час від часу публікує різні особисті знімки, показуючи артиста і синів від нього.

Монатік і дружина Ірина
Монатік і дружина Ірина

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".